Hírlevelek

2013.04.09. Diabetes 2013/1

Holnap jelenik meg a Diabetes idei első száma, a Dunántúli Diabetes Hétvégén (Tihany, 2013. április 12–14.) sok szeretettel és az új lappal várunk minden érdeklődőt standunkon! A kiadvány postázása folyamatos, jövő hét végéig mindenkihez megérkezik.

Az első szám tartalmából:

Megrendelés: http://www.diabetes.hu/kiadvanyok

Civil Fórum májusban

A Diabetes betegtájékoztató lap és az Alapítvány a Cukorbetegekért a Tudomány Kiadó szervezésében – a korábbi évek sikerére, a program növekvő népszerűségére tekintettel – idén megrendezi a IV. Civil Fórumot.

A rendezvény időpontja: 2013. május 4., szombat

Helyszíne: Fonó Budai Zeneház (1116 Budapest, Sztregova u. 3.)

A IV. Civil Fórum előadásai:

A rendezvényen kerül átadásra a Lang Gusztáv-díj és az IDF Joslin-érme. A szünetekben infó-pultoknál közvetlenül tájékozódhatnak a résztvevők a különböző betegoktatási lehetőségekről, kiadványokról. Számos gyártó és forgalmazó kiállítja termékeit és kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosít.

A rendezvény továbbra is ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, belépőket korlátozott számban a diabetes20@tudomany-kiado.hu címen lehet igényelni. Minden jelentkezést visszaigazolunk!

A korábbi Civil Fórumok képei honlapunk galériájában, az előadások a http://www.diabetes.hu/oktatas/eloadasok oldalon megtekinthetők.

Személyi jövedelemadó 1%

Kérjük személyi jövedelemadójának 1 százalékával támogassa alapítványunkat! Támogatásával nagymértékben hozzájárul a cukorbetegek oktatásának továbbfejlesztéséhez. Az alapítvány fő tevékenységei: a Diabetes újság kiadása; páciensoktatási programok; orvosok és nővérek továbbképzése; a cukorbetegség prevenciója.

Alapítvány a Cukorbetegekért, Veszprém – Adószám: 19260192-2-19