www.diabetes.hu oldal szakmai partnerének ajánlatára.
A Boot Camp programot kifejezetten a fogyni vágyó emberek számára fejlesztették, akik szeretnének zsírt égetni hasról, combról, fenékről, karról stb., valamint általános kondíciójukat javítani, csökkenteni a vércukorszintjüket és megnövelni inzulin-érzékenységüket." />

Hírlevelek

2011.08.13. Ismét ingyenes "Boot Camp" lehetőség fogyni vágyóknak

Szeretnénk felhívni szíves figyelmét Ryan Phillips személyi edző, életmód-tanácsadó, a www.diabetes.hu oldal szakmai partnerének ajánlatára.

A Boot Camp programot kifejezetten a fogyni vágyó emberek számára fejlesztették, akik szeretnének zsírt égetni hasról, combról, fenékről, karról stb., valamint általános kondíciójukat javítani, csökkenteni a vércukorszintjüket és megnövelni inzulin-érzékenységüket.

Az edzővel készült interjú a www.diabetes.hu/cikkek/ryan-phillips oldalon található.

Ismét lehetőség van a program ingyenes és kockázat nélküli kipróbálására: kedden és pénteken, 18.10-kor a Városligetben. Az ingyenes alkalmakra jelentkezni a http://forms.aweber.com/form/92/740343492.htm oldalon lehet.

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta,
a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!