honlapunkon megtalálható videó formájában. Az aktuális előadások: Dr. Blatniczky László: A rendezett anyagcsere titkai és a megoldások és Dr. Borbándy Ágnes: Szemészeti szövődmények diabéteszben.
Játszhatnak is: töltsék ki a cikkekhez tartozó tesztlapokat, a legjobb eredményeket elérők értékes jutalomban részesülnek." />

Hírlevelek

2011.10.27. Megjelent a Diabetes 2011/4. száma

Folytatódik lapunk sorozata, így jelen számunkban is két olyan szakmai cikket olvashatnak, ami a honlapunkon megtalálható videó formájában. Az aktuális előadások: Dr. Blatniczky László: A rendezett anyagcsere titkai és a megoldások és Dr. Borbándy Ágnes: Szemészeti szövődmények diabéteszben.
Játszhatnak is: töltsék ki a cikkekhez tartozó tesztlapokat, a legjobb eredményeket elérők értékes jutalomban részesülnek.

További címek a tartalomból:


Diabétesz világnapi rendezvények novemberben

Rendezvénynaptárunkban már megtalálhatók a Diabétesz Világnap kapcsán novemberben megrendezésre kerülő helyi és országos események. Sok szeretettel, játékkal és kedvezményekkel várjuk a Tudomány Kiadó/Diabetes standján a következő eseményeken:

Továbbra is szívesen fogadunk információkat minden eseményről.


Felhívás cukorbeteg fiatalok részére:

www.diabetesjunior.hu/kedves-fiatalok

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta,
a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!