Hírlevelek

2021.06.06. A hipoglikémia megelőzése, kezelése

I. DiabKupa és sportágbemutató

Még van lehetőség a regisztrációra a Sportos Cukorbetegek Egyesülete és a magyar cukorbeteg futsalválogatott szervezője, a DiaEuro SE közös programjára!

Megjelent a részletes program, és érdemes tájékozódni a Facebook esemény oldalán is, hiszen számtalan mozgásforma, tanácsadás és program, előadók/sportolók és kiállítók várnak minden érdeklődőt. Regisztrálok!

A hipoglikémia megelőzése, kezelése

A hipoglikémia – vagy kórosan alacsony vércukorszint – a cukorbetegség akut, veszélyes szövődménye, a betegek életminőségét jelentősen ronthatja. Tüneteit, elhárítását, kiváltó okait, megelőzését minden diabéteszesnek és – lehetőleg – közvetlen környezetüknek is ismernie kellene! Videómeghívó

A legfontosabb tudnivalókat Dr. Nádas Judit diabetológus foglalta össze, előadása június 8-án, kedden, 17 órától a Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetsége (CEOSZ) DiabPONT online adásában.

Kérdésed van? Tedd fel Dr. Kiss Éva diabetológusnak az online beszélgetés során!

A DiabPONT online előadásokon a részvétel ingyenes. A CEOSZ tagszervezeti tagok a klubon, egyesületen keresztül csatlakozhatnak. A nem tagok részvételi szándékukat az iroda@ceosz.hu e-mail címen jelezhetik.

Gyors receptötletek a nyári napokra

Megrendelési akció!

Rendeld meg Diabetes kiadványunkat postacímedre – most a hasznos tartalmon felül Tiéd lehet a magazin Gyógyszerkártya melléklete is!

Légy Te is tagja a diabetes.hu közösségnek!

Csatlakozz a Diabetes betegtájékoztató lap facebook csoportjához, kövesd oldalunk naponta új információkért! Nézz körül nálunk!