Hírlevelek

2021.06.14. Befőzési tippek cukorbetegeknek

Befőzési tippek cukorbetegeknek

A nyári időszakban a friss gyümölcsök megjelenése a befőzési szezon kezdetét jelenti. A gyümölcsökből befőtteket, lekvárokat, szörpöket készíthetünk, azonban a hagyományosan cukorral készített verziók a diabéteszes étrendben nem javasoltak. Hogyan tudjuk a cukorbetegek étrendjébe illeszthető módon elkészíteni ezeket a finomságokat? Videómeghívó

Zalai Noémi dietetikus előadásából megtudhatod június 15-én, kedden, 17 órától a Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetsége (CEOSZ) DiabPONT online adásában.

Kérdésed van? Tedd fel az előadást követően, az online beszélgetés során!

A DiabPONT online előadásokon a részvétel ingyenes. A CEOSZ tagszervezeti tagok a klubon, egyesületen keresztül csatlakozhatnak. A nem tagok részvételi szándékukat az iroda@ceosz.hu e-mail címen jelezhetik.

DiabKupa játék!

Fantasztikusan sikerült az első DiabKupa és Sportágbemutató, nagyon örülünk, hogy ilyen sokan jöttek el és vettek részt a játékokon, látogatták meg a kiállítók standját, hallgatták meg a sportolók bemutatkozását.

A nap hangulatát igyekszik képválogatásunk felidézni.

Szeretnénk azoknak is izgalmassá tenni az I. DiabKupát, akiknek most nem volt alkalmuk személyesen részt venni rajta. Töltsd ki tesztünket és vidd el az 5 ajándékcsomag egyikét!
Kitöltöm a tesztet

Gratulálunk a TFSE csapatának, akik megnyerték az első Diab Dcont Kupát és a Nyír-Diabet Egyesületnek, akik a Vándorserleggel térhettek haza! Jövőre tőlük elhódítható – de ígéretük szerint nem adják majd könnyen…

Megrendelési akció!

Rendeld meg Diabetes kiadványunkat postacímedre – most a hasznos tartalmon felül Tiéd lehet a magazin Gyógyszerkártya melléklete is!

Légy Te is tagja a diabetes.hu közösségnek!

Csatlakozz a Diabetes betegtájékoztató lap facebook csoportjához, kövesd oldalunk naponta új információkért! Nézz körül nálunk!