Gratulálunk, János!

Béki János, a Tudomány Kiadó munkatársa, a Diabetes magazin menedzsere nemzeti ünnepünk alkalmából állami kitüntetésben részesült: átvehette a Magyar Bronz Érdemkeresztet a diabetesszel élőket segítő és a betegedukáció terén is jelentős szaklapok kiadása, valamint a szakmai és civil szervezetek együttműködésének elősegítése érdekében végzett értékes szakmai tevékenysége elismeréseként.

Illusztráció

Gratulálunk, János! Megérdemelted az elismerést! Felsorolni is sok lenne, mi mindent teszel a cukorbetegekért. Pedig 25 éve még semmi közöd nem volt a diabeteshez és a diabetesesekhez. 1998-tól adja ki lapunkat a Tudomány Kiadó, ekkor kezdtél foglalkozni a témával, ekkor kezdtünk együtt dolgozni.

Alig telt el pár év, és a Diabetes már nem csak egy újság volt a szemedben, hanem ÜGY. A papír mögött láttad – és látod – az olvasókat, a cukorbetegeket, akiknek segíteni szeretnél. Köszönjük!

Rendelje meg a Diabetes című betegtájékoztató kiadványt, és féláron adjuk mellé a Diabetes különszámokat és a Hypertonia Magazint!
(Legfeljebb 3 db-ot)

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!