DiabNavigátor

Cseh Tamás 1-es típusú diabéteszesként állítja: a cukorbetegséggel, az inzulinrezisztenciával együtt lehet élni. Nem is nehéz, csak néhány szabályt be kell tartani. De ezeket valóban be kell tartani, hogy cukorbetegként is azzal tudjunk foglalkozni, amik igazán fontosak az életben.

webshop | tanácsadás | életmód magazin
webshop | tanácsadás | életmód magazin

Tamás tudja miről beszél, hiszen maga is megtapasztalja a diabéteszes hétköznapok kihívásait. Érdemes megkeresni őt a DiabNavigátor blogon, ahol hasznos cikkeit lehet olvasni, vagy a DiabNavigátor YouTube csatornán, ahol videóiban a cukorbetegség és inzulinrezisztencia kezelésével kapcsolatos gondolatait osztja meg.

A diétás étkezésben is tud segíteni, a DiabNavigátor Webshop olyan webáruház, ahol diabéteszes és inzulinrezisztencia étrend esetén is biztonságosan fogyasztható élelmiszereket lehet vásárolni. A DiabNavigátor Facebook és Instagram oldalain a cukorbetegek mindennapjaiba lehet bepillantani.

Cseh Tamás személyre szabottan is segít cukorbeteg és inzulinrezisztens életmód tanácsadásétrendtervezés vagy edzésterv készítés ügyében.

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!