Hírlevelek

2016.11.24. Utolsó lehetőség

Érdemes most hétvégén felkeresni az idei Diabétesz Világnaphoz kapcsolódó rendezvényeket: előadások, szűrések, izgalmas programok, termékbemutatók és kedvezményes vásárlási lehetőség várják a cukorbetegeket és minden érdeklődőt:

A Diabetes munkatársai vasárnap az Egy Csepp Világnapon várják a látogatókat az új Receptsarok gyűjteménnyel és a Diabetes/Hypertonia jövő évi előfizetési lehetőségeivel.
Standjukon lehetőség lesz a Lavinia életmód-monitorozó applikáció teljes értékű próbaváltozatának telepítésére is. Aki nem tud személyesen részt venni a rendezvényen, az a support@lavinia.hu címen jelezheti igényét a teljes funkcionalitás kipróbálására. A Lavinia alkalmazás hatékony segítséget nyújt, hogy okostelefonon naplózzuk a szénhidrátbevitelt, vércukorértékeket, a testmozgást és az inzulinadagolást, gyógyszereket. A szoftver pontosan megadja, hogy a kiválasztott étel mennyi szénhidrátot, kalóriát, fehérjét, zsírt tartalmaz. Sőt, jelzi azt is piros, sárga vagy zöld színnel, hogy milyen a glikémiás indexe.

Játék – Melyik a kedvenc recepted?

Már csak néhány nap maradt a szavazásra: voksolj és vidd el az 5 Dcont® ajándékcsomag egyikét!

Minden recept megtalálható az oldalon:

Szavazni a diabetes.hu közösség facebook oldalán a recepthez tartozó fénykép kedvelésével (like) lehetséges. Részletes játékszabály

Receptsarok 4. – 107 recept 33 színes fényképpel 350 Ft/db áron még megrendelhető.

Diabetes Junior 2017.

A Diabetes újság újra megjelenteti a kifejezetten fiataloknak szóló Junior különszámát. A 7. alkalommal megjelenő Diabetes Junior premierjét a XII. Országos Gyermekdiabétesz Napra (Pécs, 2017. január 14.) tervezzük.

Mesélj magadról szóban és képekben, és kerülj be a különszám fiatalokról szóló rovatába!
A legjobb írások nemcsak a Diabetes Junior magazin következő számában jelennek meg, hanem a Junior honlapon is.

Beküldési cím: diabetes@tudomany-kiado.hu

Légy Te is tagja a diabetes.hu közösségnek!

Csatlakozz a Diabetes betegtájékoztató lap facebook csoportjához, kövesd oldalunk naponta új információkért! Nézz körül nálunk!