Hírlevelek

2016.11.18. Életmód-tükör és receptek

Kedvenc receptem játékunk felhívására érkezett leírásokból kiválasztottuk a 10 legötletesebbet. A Diabétesz Világnapon elindult a szavazás, voksolni november 30-ig lehet a diabetes.hu facebook közösségben:

Szavazni a diabetes.hu közösség facebook oldalán a recepthez tartozó fénykép kedvelésével (like) lehetséges. A szavazók közül 5 személy Dcont® ajándékcsomagot kap!
Részletes játékszabály

Receptsarok 4. – 107 recept 33 színes fényképpel 350 Ft/db áron még megrendelhető.

Lavinia életmód-tükör – naplózás számolgatás nélkül

Egyre több alkalmazás áll a diabéteszesek rendelkezésére, hogy okostelefonjuk segítségével naplózák a szénhidrátbevitelt, vércukorértékeiket, a testmozgást és az inzulin adagolását, gyógyszereket. A Lavinia alkalmazás hatékonyabb segítséget nyújt, hiszen egyetlen kattintás, és a szoftver pontosan megadja, hogy a kiválasztott étel mennyi szénhidrátot, kalóriát, fehérjét, zsírt tartalmaz. Sőt, jelzi azt is piros, sárga vagy zöld színnel, hogy milyen a glikémiás indexe. Lavinia, aki segíteni tud a diabéteszeseknek

A Lavinia szoftvert mindenki megismerheti, kipróbálhatja a Diabétesz Világnap veszprémi és soproni eseményein, ahol előadásokkal, szűrésekkel, izgalmas programokkal várják a cukorbetegeket és minden érdeklődőt:

Diabetes Junior 2017.

A Diabetes újság újra megjelenteti a kifejezetten fiataloknak szóló Junior különszámát. A 7. alkalommal megjelenő Diabetes Junior premierjét a XII. Országos Gyermekdiabétesz Napra (Pécs, 2017. január 14.) tervezzük.

Mesélj magadról szóban és képekben, és kerülj be a különszám fiatalokról szóló rovatába!
A legjobb írások nemcsak a Diabetes Junior magazin következő számában jelennek meg, hanem a Junior honlapon is.

Beküldési cím: diabetes@tudomany-kiado.hu

Légy Te is tagja a diabetes.hu közösségnek!

Csatlakozz a Diabetes betegtájékoztató lap facebook csoportjához, kövesd oldalunk naponta új információkért! Nézz körül nálunk!