Hírlevelek

2016.10.21. Új kiadvány a Diabetes Világnapra!

Minden korábbinál több recept érkezett idei felhívásunkra, dietetikus munkatársunk jelenleg ellenőrzi, válogatja a legjobbakat. A rövidesen nyomdába kerülő új gyűjteményünkben a levesektől, salátáktól a főételeken és egytálételeken keresztül a desszertekig mindenféle fogás – sok ínycsiklandó színes fényképpel – megjelenik majd. Köszönjük a beküldőknek a fotókat és recepteket!
A Receptsarok 4. gyűjtemény 350 Ft/db áron már megrendelhető.

Diabétesz világnapi rendezvények novemberben

Számos előadással, szűrésekkel, izgalmas programokkal várják a cukorbetegeket és minden érdeklődőt a következő helyszíneken:

Továbbra is szívesen fogadunk információkat minden eseményről levelezési címünkön.

Lássuk a diabéteszt!

Az idei Diabétesz Világnapra az IDF kettős célt tűzött ki: a 2-es típusú cukorbetegség korai felismerését és kezelését szorgalmazza, hogy a szövődmények megelőzhetők, illetve megfelelően kezelhetők legyenek. Lássuk tehát a diabéteszt!

További érdekes cikkek a Diabetes aktuális számában:

Lapunk még megrendelhető: kattintás után!

Légy Te is tagja a diabetes.hu közösségnek!

Csatlakozz a Diabetes betegtájékoztató lap facebook csoportjához, kövesd oldalunk naponta új információkért! Nézz körül nálunk!

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta,
a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!