Hírlevelek

2016.11.02. Lássuk a diabéteszt!

November 14-én harcba hívja az IDF a diabéteszeseket, hozzátartozóikat és az egészségügyi szakembereket, hogy a „Lássuk a diabéteszt!” szlogen értelmében minél nagyobb figyelmet kapjon a cukorbetegség és a szemszövődmények ügye. Számos szervezet rendezvényeket tart a hónap folyamán, ahol az érdeklődőknek szűréseket és tájékoztatást kínálnak.

Novemberi programok – Diabétesz Világnap

Előadásokkal, szűrésekkel, izgalmas programokkal várják a cukorbetegeket és minden érdeklődőt a következő helyszíneken:

Továbbra is szívesen fogadunk információkat minden eseményről levelezési címünkön.

Új kiadvány a Diabetes Világnapra!

Minden korábbinál több recept érkezett idei felhívásunkra, dietetikus munkatársunk jelenleg ellenőrzi, válogatja a legjobbakat. A rövidesen nyomdába kerülő új gyűjteményünkben a levesektől, salátáktól a főételeken és egytálételeken keresztül a desszertekig mindenféle fogás – sok ínycsiklandó színes fényképpel – megjelenik majd. Köszönjük a beküldőknek a fotókat és recepteket!
A Receptsarok 4. gyűjtemény 350 Ft/db áron már megrendelhető.

Technikai változás

Hírlevélküldő rendszerünk a legutóbbi levelünket többször küldte ki. Honlapunk a közelmúltban új, gyorsabb szerverre költözött. A költözés miatt sajnos előfordulhatnak hibák, egyes funkciók esetleg nem érhetők el átmenetileg.
Az okozott kellemetlenségekért elnézésüket kérjük, a hibákat folyamatosan javítjuk.

Légy Te is tagja a diabetes.hu közösségnek!

Csatlakozz a Diabetes betegtájékoztató lap facebook csoportjához, kövesd oldalunk naponta új információkért! Nézz körül nálunk!