Hírlevelek

2021.03.17. Patikampány 2021

Tisztelt Gyógyszertárvezető!

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Receptsarok kiadványunk mellett a Diabetes és a Hypertonia betegtájékoztató magazinok is felkeltették érdeklődését, két igen értékes kiadványt szeretnék figyelmébe ajánlani.

A krónikus betegségben szenvedők egészségi állapotuk fenntartásához, az optimális terápia érdekében folyamatos orvosi felügyelet alatt állnak, gyógyszereiket havi rendszerességgel váltják ki a gyógyszertárakban.
Fogékonyak a betegségükkel, illetve annak minél hatékonyabb kezelésével kapcsolatos információkra.
A tavalyi év mindannyiunk számára rendkívül nehéz volt, és sajnos a helyzet még jelenleg is folyamatosan változik. Bizonyára megtapasztalta, hogy a cukorbetegeket több szempontból sokkal rosszabbul érintette a COVID-19 világjárvány, ezért az őket segítő és támogató szervezetek – betegegyesületek, betegközpontú gyógyszertárak – tevékenysége jelentős mértékben felértékelődött, fontossá vált.

Így aztán nem meglepő, hogy a Tudomány Kiadó gondozásában megjelenő két betegtájékoztató folyóirat nagy népszerűségnek örvend a betegek körében: idén már 32. éves a Diabetes, az Alapítvány a Cukorbetegekért lapja, a Hypertonia – A vérnyomásmagazin pedig 11. éve a Magyar Hypertonia Társaság szakmai támogatásával jelenik meg. Mindkettő szakmai felügyelet mellett készülő, ellenőrzött írásokat tartalmazó kiadvány.

A korábbi, népszerű rovatok mellett idén „Gyógyszertári sarok” néven minden számban új tartalommal készülünk: ebben a diabéteszhez szorosabban köthető patikai információk mellett a gyógyszerészek szemszögéből is bemutatjuk az ellátás során felmerülő kérdéseket, problémákat.

A www.diabetes.hu oldalunkon elérhető a „Gyógyszertárkereső” felület, ahol a betegtájékoztató kiadványainkat terjesztő gyógyszertárak elérhetőségei találhatók meg. Minden partnerünknek felajánljuk, hogy adataikat weblapjuk linkelésével grátisz kiegészítjük, az érdeklődők így közvetlenül is eljutnak gyógyszertárukhoz.

Bővebb információ, megrendelési lehetőség kiadónk tájékoztató oldalán található.
A kiadványokból igény esetén mintapéldányokat küldünk.

A sikeres együttműködés reményében köszönettel várom, és kérem mielőbbi szíves válaszát, véleményét.
Kérdés esetén készséggel állok rendelkezésére.

Üdvözlettel:
Bozó Tímea
Tudomány Kiadó Kft.
1023 Budapest, Ürömi u. 56.
Tel.: +36 1 273-2840
E-mail: timea.bozo@tudomany-kiado.hu