Hírlevelek

2019.09.05. Ősszel újabb helyszíneken a Cukorbomba

Ősszel újabb helyszíneken a Cukorbomba

A Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetségének (CEOSZ) rendezvénysorozata újabb állomásaihoz érkezik. Keress minket szeptember 7-én, szombaton a Gödöllői Belvárosi Napokon 8–17 óra között és szeptember 8-án, vasárnap a Makói Hagymafesztiválon 10–20 óra között! Ingyenes vércukorszintméréssel és egy játékos tudásteszttel várunk mindenkit.
Részletekért kattints a linkre: >http://bit.ly/2F6OmPq

A CEOSZ rendezvénysorozatának a figyelem felhívása mellett további célja, hogy szélesebb körben megismertessék aktívan működő tagszervezeteiket. Aki már érintett, vagy megelőzés céljából szeretne többet tudni a diabéteszről, az nem marad egyedül, van hová fordulnia a kérdéseivel, hiszen a betegszervezetek ebben is tudnak segíteni.

A diabetes.hu és a Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetsége a Cukorbomba rendezvénysorozathoz kapcsolódva játékot hirdet, amivel tesztelheti a diabétesszel kapcsolatos tudását és Dcont® vércukorszintmérő készüléket nyerhet.

A feladat a következő: válaszoljon meg helyesen 3 egyszerű, diabétesszel kapcsolatos kérdést weboldalunkon a lehető legrövidebb idő alatt, miközben a Cukorbomba 1 percről visszaszámol.
Az 5 db Dcont® vércukorszintmérő készülék mellett további 5 db 5000 Ft értékű SpringMed könyvutalvány a legeredményesebb résztvevők jutalma.

A játékért kattints: https://diabetes.hu/cukorbomba

A mozgás alapvető szükséglete testünknek

Még rendelhető a harmincéves Diabetes magazin nyáron megjelent száma.

A tartalomból:

Magazinunkat postacímedre megrendelheted.

Légy Te is tagja a diabetes.hu közösségnek!

Csatlakozz a Diabetes betegtájékoztató lap facebook csoportjához, kövesd oldalunk naponta új információkért! Nézz körül nálunk!