Hírlevelek

2013.10.14. Megjelent a Diabetes 2013/4

Felhívásunkra számos nyarat idéző képet és beszámolót kaptunk a táborozóktól, tábort szervezőktől. A borítóoldalra idén a Gyula-Városerdőn szervezett tábor lakóinak ajándéka került, a képet Seresné Szabó Ágnes küldte. Lapunk terjedelme nem teszi lehetővé, hogy az összes fényképet közreadjuk, de honlapunkon a beszámolók mellett minden kép megtalálható itt.

DiaEuro 2013 – Magyar focisiker

Utolsó hírlevelünk óta lezajlott a DiaEuro Nemzetközi Diabétesz Labdarúgó-bajnokság Zadarban, ezen a Diabetes páciensújság szervezésében létrejött magyar cukorbeteg labdarúgó-válogatott képviselte hazánkat, s látványos meneteléssel aranyérmet szerzett. Labdarúgóink rövid cikk mellett idézik fel élményeiket.

A torna részletes krónikája honlapunkon olvasható: http://www.diabetes.hu/diaeuro2013/kronika

További címek a tartalomból:

Az utóbbi cikkek alapjául szolgáló előadások videóváltozatai már megtekinthetők:

http://www.diabetes.hu/oktatas/eloadasok

Aki úgy gondolja, hogy mindent tud a témáról, az tesztelheti:

http://www.diabetes.hu/oktatas/tesztek/teszt-20133

A teszt ismét megtalálható a lapban is.

Lapunk megrendelhető: http://www.diabetes.hu/kiadvanyok

Hypertonia 2013/3 számának postázása

A korábbi évek gyakorlatától eltérőn a Hypertonia betegtájékoztató lap következő számát nem a Diabetes jelen kiadásával postáztuk, hanem a következő újsággal fogjuk küldeni az előfizetőknek. Megértésüket nagyon köszönjük!

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta,
a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!