Hírlevelek

2014.09.02. Elkezdődött a DiaEuro 2014 Balatonfüreden

Látogasson el Ön is a helyszínre, nézze élőben a mérkőzéseket vagy kövesse az eredményeket online!

Részletes információk: "http://www.diaeuro.org"

Jegyrendelés a mérkőzésekre: "http://www.diabetes.hu/diaeuro-2014/jelentkezes"

Folyamatos hírek, mérkőzés eredmények: "http://www.facebook.com/TartsdaSzintet"

Szeretnénk még izgalmasabbá tenni a DiaEuro 2014 rendezvényt, ezért a mérkőzésekhez kapcsolódóan játékot szerveztünk. Keddtől minden mérkőzés végeredményére tippelni lehet regisztráció vagy a facebook profillal való bejelentkezés után. A még el nem kezdődött meccsekre tudsz tippelni. A megtippelt, még el nem kezdődött meccsek tippjét az oldal kiírja; a megtippelt, már lejátszott meccs tippjét az eredménynek megfelelően zölddel vagy pirossal színezi. A meccsek alatt lehetséges szavazni a DiaEuro bajnokság legjobb játékosára. A torna végén a legtöbb szavazatot kapott játékosé lesz a DiaEuro Közönségdíj.

A tippelők rangsorát a helyes tippek száma, illetve a tippek beérkezésének sorrendje adja. A legeredményesebb tippelő minden nap egy vércukormérőt, a második helyezett DiaEuro pólót kap.

"http://www.diabetes.hu/diaeuro-2014/toto"

Jó tippelést!

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta,
a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!