Hírlevelek

2017.07.14. DiaEuro 2017 – Vasárnap este sorsolás

Vasárnap este a megnyitó keretében csoportokba sorsolják a nemzetek diabéteszválogatottjait Bukarestben, a cukorbetegek futsal-Európa-bajnokságán. Magyarország tavalyi ezüstérmesként kiemelt, az első mérkőzését az előzetes program alapján július 17-én kora délután játssza.

Még tart a DiaEuro Kvíz!

Minden szurkolónak van még lehetősége, hogy értékes nyereményekért játsszon! Nincs más teendő, mint válaszolni néhány – a júliusi DiaEuro Nemzetközi Diabétesz Labdarúgó-bajnoksághoz kapcsolódó – kérdésre.

Bemutatkoznak az EB-re készülő magyar diabéteszválogatott tagjai

A keret tagjaival készült interjúk már olvashatók.

A magyar csapat mérkőzéseit percről percre a válogatott facebook oldalán és a diaeuro.org honlapon lehet követni.

Programajánlatok

Éjszakai gyaloglás vagy futás a Kis-Duna-parton

Egy kellemes nyáresti futás egy vidám társasággal, az nagyon jó! Aki tudja, jöjjön, aki még nem tudja, próbálja ki velünk. Aki mer, az nyer!

Tervezünk egy sétát azoknak, akik nem szeretnek futni, illetve 4 és 6 km-es futást.

Részletes információk a Sportos Cukorbetegekért Egyesület facebook oldalán.

Sport-tábor diabéteszes gyermekeknek

Itt a nyár, a pihenés, a feltöltődés ideje. A gyermekeknek a táborozás kiváló időtöltés, hiszen velük egykorúak társaságában értékes, jó programokban vehetnek rész, ahol játszva tanulhatnak.
A Sportos Cukorbetegekért Egyesület idén az 5. sport-táborát szervezi, ahová 10–15 év közötti, mozogni szerető fiúkat és lányokat várnak szeretettel.

További információk és plakát a diabetes.hu kezdőoldalán.

40 éve cukorbetegséggel élők országos találkozója

Szeptember 15-én a Cukorbetegek Egri Egyesülete rendezi meg a több mint 40 éve cukorbetegséggel élők országos találkozóját, amely szeptember 16–17-én a hagyományos Egri Nemzetközi Cukorbeteg-találkozóval folytatódik.

Részletes program, jelentkezés: itt!

Táboroztál vagy tábort szerveztél? Nyerj Dcont ajándékcsomagot!

Küldj beszámolót a Diabetes, a Diabetes Junior lapok és honlap részére. Fotókat is nagy szeretettel várunk, minél többet, hiszen a diabetes.hu honlap beszámoló rovatában azokat mind elhelyezzük a képgalériában. A legjobb kép pedig megjelenik a Diabetes őszi számának borítóján!

Légy Te is tagja a diabetes.hu közösségnek!

Csatlakozz a Diabetes betegtájékoztató lap facebook csoportjához, kövesd oldalunk naponta új információkért! Nézz körül nálunk!

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta,
a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!