Hírlevelek

2014.09.04. DiaEuro 2014 döntő

Nagyszerű játékkal döntőbe jutott a magyar válogatott a cukorbetegek számára kiírt Dia Euro 2014 futsaltornán Balatonfüreden. Hevesi Tamás címvédő csapata csütörtökön a délelőtti negyeddöntőben Lengyelországot, a délutáni elődöntőben Horvátországot győzte le. A pénteki fináléban Románia az ellenfél, a találkozót a DigiSport élőben közvetíti.

Az egészséges életmódot és a sportot népszerűsítő kontinensviadal teljes körű megszervezését, és a magyar csapat felkészülését a 77 Elektronika Kft. és a Sanofi vállalta magára.

Online közvetítés: http://www.diaeuro.org

Diabetes 25 - jubileumi rendezvény

A Diabetes betegtájékoztató lap idén ünnepli 25. születésnapját egy nagyszabású rendezvénnyel szeptember 7-én Balatonfüreden. Balaton Szabadidő és Konferencia Központ, 8230 Balatonfüred, Horváth M. u. Még nem késő jelentkezni! Sok szeretettel várjuk 9 órától a regisztrációnál! Három teremben tartalmas szakmai és szórakoztató előadásokon vehet részt.

Az első 1000 látógató a kiállítók termékmintáiból összeállított csomagot kap. A gyermekeket animátorok várják, így a szülők nyugodtan élvezhetik az előadásokat.

A részletes információ (Programfüzet) letölthető: http://www.diabetes.hu oldalon a meghívó alatt.

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta,
a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!