Kedvezményes megrendelés

Diabetes borító

Diabetes

Idén 35. éve jelenik meg a Diabetes, az Alapítvány a cukorbetegekért lapja, a Tudomány Kiadó Kft. gondozásában. A Diabetes magazin évi hat alkalommal megjelenő újság, amely a cukorbetegeknek nyújt segítséget rengeteg fontos és hasznos információval a betegség kezeléséről és megelőzéséről, életmódi tanácsokkal, oktató írásokkal, receptekkel, rejtvénnyel. Egy diabéteszesekből és egészségügyiekből álló csapat alapította, akik szívügyüknek tartották a cukorbetegséget és az érintettek kellő tájékoztatását. A szerkesztőség neves orvosok mellett több diabéteszest is foglalkoztat. Ma már szerte az országból háziorvosok, diabetológus szakorvosok írnak továbbképző jellegű cikkeket a kiadványba, hivatásos újságírók tudósítanak a különböző rendezvényekről. Segít eligazodni a betegeket érintő jogszabályok, mint pl. adókedvezmény, utazási kedvezmény vagy egyes felírhatósági szabályok között is.

Hypertonia borító

Hypertonia – a vérnyomásmagazin

2008-ban új betegtájékoztató folyóiratot indítottunk útjára a magas vérnyomással élők ismereteinek bővítésére a Magyar Hypertonia Társaság és a Magyar Nephrologiai Társaság szakmai támogatásával. A lap hasznos tudnivalókat tartalmaz a betegségről, kezelésének módjáról, szövődményeiről és elkerülésük lehetőségeiről. 2023-ban 2 alkalommal jelenik meg.

A tájékozottság, a betegséggel kapcsolatos ismeretek elsajátítása vitathatatlan szerepet játszik a kezelés sikerében, a jó vércukor- és vérnyomásértékek elérésében, az életminőség javításában, a szövődmények elkerülésében, késleltetésében.

Rendelje meg a Diabetes című betegtájékoztató kiadványt, és féláron adjuk mellé a Hypertonia című kiadványunkat!

Ajándék minden megrendelőnek: a Receptsarok receptgyűjteményben mindent megtalál, ami a tudatos étkezéshez szükséges.Megrendelőlap

Kizárólag csekkes befizetés esetén szükséges kitölteni! Csekkes befizetés esetén +200 Ft költség terheli az előfizetési díjakat.

Megrendelem(A kedvezményes együttrendelés azonos időbeli postázást jelent.)


Előfizető adatai
Neve:  
Címe:  
Telefonszáma:  
Email-cím:  
Postázási név:
(amennyiben eltér a megrendelőtől)
 
Postázási cím
(amennyiben eltér a megrendelőtől)
 

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!