Bemutatkoznak a kállítók

A rendezvény támogatói, kiállítói

77 Elektronika Kft.

Magyarországon a vércukor-önellenőrzést elsőként a 77 Elektronika Kft. tette széleskörűen lehetővé a cukorbetegek számára. A négyfős családi vállalkozásként alakult, ma is 100 százalékban magyar tulajdonú 77 Elektronika Kft. több mint 25 éve fejleszt és gyárt kiváló minőségű vércukormérő rendszereket a cukorbetegek számára. A high-tech vállalat 1986-ban dobta piacra első saját fejlesztésű Dcont® készülékét, melyet a folyamatos innovációnak köszönhetően idén világszerte a 64. generáció követ. Az elmúlt évtizedek során a vállalat termékei egyebek mellett elnyerték a Magyar Innovációs Nagydíjat és a Magyar Termék Nagydíjat is.

A Dcont® család legújabb típusai ±10 százalékos hibahatáron belüli, klinikai laboratóriumi pontosságú vércukormérést tesznek lehetővé az otthoni önellenőrzés során. Ezzel ma a világ legpontosabb készülékei közé tartoznak. A Dcont®-ok vércseppigénye minimális, mérési idejük csupán néhány másodperc, és nem zavarja a meghatározást az újszülötteknél jellemző nagyon magas hematokritérték sem. A készülékek emellett lehetőséget nyújtanak arra, hogy használójuk a világhálón, a Dcont.hu oldalon keresztül otthonról is bármikor feltölthesse vércukoradatait, kezelőorvosa pedig a telemedicinás rendszeren keresztül letöltheti azokat. Az ingyenes szolgáltatás használatával a beteg biztonságosabban és rendszerezettebben követheti nyomon vércukorszintjét és szénhidrát-anyagcseréjét, többé nincs szüksége kézzel írt vércukornaplóra.

A 77 Elektronika által fejlesztett vércukormérő termékcsaládot kifejezetten a magyar igényekhez alakították: egyes típusai a világon is egyedülálló módon képesek magyar nyelven, szóban kommunikálni a betegekkel. A Dcont® a magyarságra jellemző tulajdonságával, egyediségével, különlegességével és minőségével a magyar találékonyság és innováció csúcsteljesítményének számít, ezért a termékcsaládot a Hungarikum Bizottság nemrég beválasztotta a hungarikumok előszobájaként ismert Magyar Értéktárba.

A 77 Elektronika a profiljából adódóan részt vesz szinte minden olyan megmozdulásban Magyarországon, amely a cukorbetegekkel vagy magával a cukorbetegséggel kapcsolatos. A kezdeményezésére idén először adták át a pénzjutalommal is járó Év Fiatal Diabetológusa díjat, 2014 szeptemberében pedig a Sanofi gyógyszergyárral közösen finanszírozták és rendezték meg Balatonfüreden a DiaEurót, a cukorbetegek futsal-­Európa-bajnokságát.

1116 Budapest, Fehérvári út 98.

Zöldszám: (80) 277-777

E-mail: ugyfelszolgalat@e77.hu

www.e77.huwww.Dcont.hu

Alapítvány a Cukorbetegekért

Az Alapítvány a Cukorbetegekért 1989-ben alakult, első tevékenysége a Diabetes újság elindítása volt. Elsősorban a cukorbetegek oktatását, a páciensképzést támogatják, orvos- és nővérképzések szervezésében vesznek részt.

8200 Veszprém, Templom út 9.

www.diabetes.hu

CEUMED Kft.

A céget azzal a céllal alapították, hogy kimagasló minőségű egészségügyi termékekkel könnyítsék meg ügyfeleik életét. E célhoz azonban nem elég a szaktudás és a hatékony piaci jelenlét. Ennél sokkal több kell, érteni a valós igényeket és megérteni az egészségügyi problémákkal találkozó betegeket. Éppen ezért a folyamatos fejlesztés és innovatív megoldások keresése az, ami megkülönbözteti másoktól.

Büszkék az eddig elért eredményeikre, nemzetközi hátterükre és arra, hogy immáron 4 közép-európai országban is jelen vannak.

www.ceumed.eu/maxiderma

Diabess Kft.

A Diabess Kft. a tisztán gyógynövényekből készült Diabess gyógytea forgalmazója. A Diabess-Györgyteát, melynek jótékony hatása a cukorbetegségre már hosszú ideje ismert, 1999-ben bejegyezte a Magyar Szabadalmi Hivatal, 2006-ban pedig az Országos Gyógyszerészeti Intézet is törzskönyvezte mint gyógyhatású készítményt.

A tea enyhíti, illetve megszünteti a cukorbetegség számos kellemetlen melléktünetét és késlelteti a súlyos szövődmények, mint például a magas vérnyomás, érelmeszesedés, veseelégtelenség vagy a keringési problémák kialakulását.

Tel.: (46) 390-278

www.diabetes.hu

Diab-Pont Kft.

A Diab-Pont Kft. családi vállakozásként jött létre azzal a céllal, hogy a cukorbetegek számára az ország bármely pontján megbízható módon elérhetővé tegye a diabetikus élelmiszerek egyedülállóan széles választékát, és információ-szolgáltatással, tanácsadással megkönnyítse a személyre szabott diéta kialakítását. A kínált szolgáltatások: életmódtanácsok, receptek, szakértők, webáruház több száz termékkel egy helyen.

www.diabpont.hu

DentoPharma Kft.

A cukorbetegség gyakran okoz olyan tüneteket, amelyek rontják az életminőséget. Ilyen kellemetlen tünet lehet a bőrszárazság, a láb bőrének szárazsága vagy berepedezése, bőrkeményedés kialakulása. A diabéteszes betegeknél a megváltozott anyagcsere miatt a bőr mikroflórája is megváltozik, ami elősegíti a fenti problémák kialakulását. A betegek 50%-ánál alakul ki életük során valamilyen lábat érintő probléma, ezen esetek 15%-ából lábfekély jöhet létre, 33%-ából valamilyen bőrprobléma (bőrszárazság, viszketés, bakteriális fertőzés).

A DiaClin termékcsalád segíthet a panaszok csökkentésében és megelőzésében. A termékek fő hatóanyaga a 2QR-komplex nevű anyag. Ez a szabadalmaztatott, bioaktív anyag hatékonyan gátolja a kórokozó mikroorganizmusok bőrhöz való kötődését anélkül, hogy a normál flóra sérülne. A DiaClin termékek használatával megelőzhető a fertőzések kialakulása, valamint elősegíthető a természetes gyógyulási folyamat. A termékekben található bőrlágyító és bőrvédő anyagok optimalizálják a bőr védőfunkcióját. Miden összetevő kiválasztásánál elsődleges szempont volt, hogy a diabéteszes betegeknél fennálló kellemetlen bőrtüneteket hatékonyan, kíméletesen és biztonságosan kezelje. Minden termék allergén- és tartósítószermentes, nem tartalmaznak durva kémia anyagokat és karbamidot.

A DiaClin Lábhab, Testápoló és Tusfürdő megvásárolható a gyógyszertárakban.

2310 Szigetszentmiklós, Sárga Rózsa u. 22.

www.diaclin.huwww.dentopharma.hu

Di-Care Zrt.

A Di-Care Zrt. 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás, a Futurmed egészségügyi cégcsoport tagja. A Di-Care Zrt.-t 2009-ben a Futurmed mint szakmai-pénzügyi befektető, továbbá a cég menedzsmentjének három tagja alapította.

Küldetésük, hogy modern, 21. századi technológiával működő önellenőrző készülékeket biztosítsanak az egyszerűbb, gyorsabb, pontosabb vércukorszintméréshez.

Céljuk, hogy innovatív termékek fejlesztésével és piaci bevezetésével támogassák a cukorbetegeket. A MÉRY készülékek a legkorszerűbb elven működnek, pontos és stabil mérési eredményeket adnak.

A MÉRY vércukorszintmérő család és tesztcsík négy éve van jelen Magyarországon, és a piac második számú szereplőjévé vált. Ma már minden ötödik inzulinos beteg MÉRY vércukorszintmérőt használ.

A MÉRY vércukorszintmérő készülékek legújabb generációját a MÉRY PILLÉ-t magyar betegek igényei alapján, magyar mérnökök Magyarországon fejlesztették, és a formatervezés is hazai szakember munkája.

A MÉRY PILLE a legújabb vércukorszintmérő, mely a cukorbetegek önellenőrzését szolgálja. Négy év alatt ez a hetedik készülék, amelyet az innováció jegyében a cukorbetegeknek ajánlanak. A MÉRY PILLE egyedülálló a vércukorszintmérők jelenlegi hazai kínálatában, mert az első és egyetlen vércukorszintmérő magyar nyelvű menürendszerrel és tölthető akkumulátorral, mérete pedig alig nagyobb, mint egy bankkártya.

1119 Budapest, Mérnök u. 12–14.

www.mery.hu

Dr. Kocsis & Hoffmann Pharma Kft.

Allpresan Diabetic habkrémek – cukorbetegek speciális lábápolására pentavitinnel, ureával, pantenollal, mikroezüsttel. Szabadalmazott hatóanyag-összetételű, csökkenti a szarusodást, a nyomássérülést és a viszketést. Gyorsan felszívódik, a textíliákat (harisnyát, zoknit stb.) rögtön fel lehet venni. Légzésaktív, ideális a lábujjak közti területre. Klinikailag tesztelt orvostechnikai eszköz. Festék-, illatanyag-, tartósítószer-, parafin- és szilikonolajmentes! Kapható a patikákban, fitotékákban.

Magnesium Diasporal – Cukorbetegeknél a veseműködés is megváltozik, ami magnéziumveszteséget okozhat, pedig a magnézium nélkülözhetetlen a vércukrot szabályzó inzulin hatásában. Keresse a gyógyszertárakban, fitotékákban a legoptimálisabban hasznosuló magnézium-citrátot tartalmazó Magnesium Diasporalt, mely Magyarország legnagyobb magnéziumtartalmú étrendkiegészítője. Már napi egy adag is fedezi a szervezet magnéziumszükségletét.

www.allpresan.huwww.diasporal.hu

eisberg Hungary Kft.

„A frissesség művészet” – vallja magáról a 22 éve hazánkban is sikerrel működő, konyhakész salátákat forgalmazó eisberg Hungary Kft. az Európa egyik vezető vállalatának számító, 5 országban jelen levő svájci cégcsoport hazai tagja. A gyáli üzem 3000 négyzetméteren, 150 munkatárs közreműködésével, profi osztályozó-, mosó-, szárító- és csomagolóberendezések segítségével állítja elő friss, ropogós termékeit. Egészséges, konyhakész, extra friss termékeket előállítani nagy kihívás és egyben nagy felelősség is, ennek érdekében a cég folyamatosan fejleszti élelmiszer-biztonsági előírásait és termékeit. Az eisberg a válság idején is képes a növekedésre, ami professzionális, motivált csapatának és szigorú minőségbiztosítási követelményeinek köszönhető. Hisznek abban, hogy a motiváltan végzett munka meglátszik termékeiken, ezért olyan csapatot építenek, akik szeretik és élvezik munkájukat.

Az eisbergnél örömmel látják, hogy egyre többen ismerik fel az egészséges táplálkozás fontosságát és ismerkednek meg termékeikkel. A cég mindent megtesz annak érdekében, hogy amikor lehetséges, hazai nyersanyagot használjon, és professzionális minőségbiztosítási rendszereinek működtetésével teljes visszakövethetőséget garantál.

A konyhakész salátáikban azt találják, amit a természet közvetlenül nyújt. A modern technológia és az elkötelezett odafigyelés biztosítja, hogy a természet szeszélyessége kizárólag kellemes meglepetésekkel szolgáljon a vevőiknek.

Az eisberg 20 éves születésnapjára Superbrands díjat érdemelt ki, melyet 2013-ban és 2014–ben ismét megkapott. Az eisberg tevékenységét az ISO 14001 környezetvédelmi rendszernek megfelelően végzi, fenntartható fejlődésre törekszik, és társadalmi szerepvállalását számos kulturális, sport és jótékonysági tevékenység jellemzi.

Külön örömükre szolgál, hogy tevékenységükkel nemcsak egészségesebbé, de azoknak is könnyen változatosabbá tehetjük az étkezését, akik sok más finomságról kénytelenek lemondani. És hogy ez utóbbi állítás mennyire igaz, arról bárki meggyőződhet a www.salatazz.hu weboldalon, ahol nemcsak a salátákról tudhatnak meg többet, hanem receptjeink révén bárki könnyedén a saláták mesterévé válhat. Jó étvágyat!

www.eisberg.huwww.salatazz.hu

Fanta zero

Itt a kalóriamentes Fanta zero!

Hazánkban is kapható már a Fanta zero narancs, a Coca-Cola Vállalat egyik legrégebbi és legnépszerűbb üdítőitalának új, kalóriamentes változata. Bizonyára sokak számára jó hír, hogy a vállalat széles termékválasztékában egyre nagyobb arányban szerepelnek csökkentett kalóriatartalmú vagy kalóriamentes termékek, hogy azok is választhassanak belőlük, akik nemcsak az íz, hanem az összetevők alapján is átgondolják, mit fogyasztanak. Ezek az italok, ahogy az új Fanta zero is, hozzájárulhatnak az energia-egyensúly megtartásához és a kalóriaszegény értrendhez. A Fanta zero ősztől már minden Fanta-árusító helyen elérhető lesz.

www.fanta.hu

I.D.C. Hungária Zrt.

Az I.D.C. Hungária Zrt. egy 100 éves tradícióval rendelkező közép-európai anyavállalat része, melynek termékei Magyarországon a diabetikus ostyák piacán vezető szerepet töltenek be, és többször megkapták az Év Diabetikus Terméke díjat is.

A széles termékpalettán a többféle ostyák mellett megtalálhatók különféle töltött és töltetlen kekszek is. A termékek népszerűsége egyre nagyobb, bizonyítva, a felhasznált alapanyagok valóban magas minőségét és a termékek ízletességét. Az Ela termékek nem tartalmaznak cukrot, ezért – a megfelelő határértékek betartása mellett – cukorbetegek is bátran fogyaszthatják.

Szeretettel várunk mindenkit honlapunkon, ahol bővebb információt kaphatnak a termékekről.

2310 Szigetszentmiklós, Leshegy u. 3.

www.idchungaria.huwww.sedita.hu

MEDIQ Direkt Kft.

A MEDIQ Direkt Kft. egy, az egész világon működő cégcsoport, a Mediq N.V. része, a gyógyszer-, gyógyászatisegédeszköz-ellátás területén tevékenykedik.

Az anyavállalatot 1899-ben alapították. A holland piac legnagyobb szereplője, széles körű nemzetközi kapcsolatrendszerrel rendelkezik, 6300 dolgozót foglalkoztat világszerte 14 országban. 2002-ben kezdte magyarországi tevékenységét, 2010-től MEDIQ Direkt Kft. néven. Rendelkezik DIN EN ISO 9001:2008 minősítéssel.

Küldetésük: A betegek egészségének megvédése és javulásának elérése azáltal, hogy a legjobb és leghatékonyabb ellátást biztosítják számukra.

Komoly piaci szereplők saját termékmárkákkal, kulcsfontosságú termékekkel a sebkezelésben és az inkontinenciaellátásban. A gyógyászatisegédeszköz-piacon Magyarországon a nyomási és lábszárfekélyek terápiájához szükséges termékek után a harmadik legfontosabb ellátási területük a diabéteszes betegek sebkezelése.

Kiszolgálnak kórházakat, idősotthonokat, gyógyszertárakat, gyógyszertári nagykereskedelemi forgalmazókat, gyógyászatisegédeszköz-boltokat. Így jutnak el termékeik az intézményekhez és közvetlenül a betegekhez.

www.mediqdirekt.hu

Medtronic Hungária Kft.

Több mint 25 éves kutatási tapasztalatával a Medtronic vezető a diabéteszterápia technikájában. Elkötelezett a mesterséges hasnyálmirigy – a jövő – fejlesztésében annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabb kezelést biztosítsa a diabéteszes betegek számára. A Medtronic technológiája olyan összetett rendszert kínál, mely az egyedi igényeknek megfelelően alakítható. Mindemellett folyamatosan fejleszti képzési és háttérszolgáltatásait.

1123 Budapest, Alkotás u. 50.

Medtronic Diabétesz Vonal: (1) 889-0688

www.medtronic-diabetes.hu

m-Gel Hungary Kft.

Dia-Wellness csökkentett szénhidráttartalmú termékek cukorbetegeknek, diétázóknak. Termékeik között megtalálhatók lisztek, lisztkeverékek, cukorhelyettesítők, tészták, lekvárok, különböző alapkeverékek, szörpök. További információkat weboldalukon találhatnak.

www.m-gel.com

MKB Egészségpénztár

Az MKB Egészségpénztár több mint 170 ezer fős tagságával, 10 milliárd forintos vagyonával és 13 ezer szolgáltató helyével a második legnagyobb és az egyik legjobb feltételrendszerű hazai egészségpénztár. A Pénztár háttere a 60 éves tapasztalattal rendelkező MKB Bank Zrt.

Az MKB Egészségpénztár valamennyi jogszabály által engedélyezett szolgáltatást finanszíroz. A Pénztár alapelve, hogy minél nagyobb mozgásteret adjon tagjainak, s kiemelt fontosságúnak tartja, hogy a lehető legszélesebb körben segítse az egészség megőrzését célzó, betegségmegelőző, valamint az egyéb egészségügyi programokon való részvételüket.

Az MKB Egészségpénztár Ön és családja számára is csökkenti az egészséggel kapcsolatos költségeket. Mindemellett kedvezményes megtakarítási forma az időskori egészségügyi kiadásokra. Az MKB Egészségpénztár az elektronikus ügyintézés bevezetésével még rugalmasabb, gyorsabb, így még magasabb színvonalú szolgáltatásaival segíti tagjait. Kis költséggel biztosít lehetőséget az öngondoskodásra. Legfontosabb előnye, hogy adókedvezménnyel (20%) támogatott és széles körben felhasználható.

Személyes ügyfélszolgálat: Budapest XIII., Dévai utca 23. szám alatt és országosan az MKB Bank fiókjaiban.

Tel.: (1) 268 7614

E-mail: ugyfel@mkbep.hu

www.mkbep.hu

Nemzetközi Édesítőszer Szövetség (ISA)

A Nemzetközi Édesítőszer Szövetség (ISA) egy olyan belga jog szerint nyilvántartott non-profit szervezet, mely az alacsony energiatartalmú édesítőszerek gyártóit és felhasználóit képviseli.

Az ISA-t elismeri az Európai Bizottság, a nemzeti és nemzetközi szabályozó hatóságok, valamint az Egészségügyi Világszervezet. Az ISA nem-kormányzati megfigyelői státusszal rendelkezik a Codex Alimentarius Bizottságban, mely meghatározza a nemzetközi élelmiszer-szabványokat.

www.sweeteners.org

Richter Gedeon Nyrt.

A Richter Gedeon Nyrt. Magyarországi központú, innovációra épülő, specializált gyógyszercég, amelynek legfőbb célja, hogy folyamatosan korszerű készítményekkel álljon a lakosság gyógyításának szolgálatában.

Készítményeinek fejlesztése és forgalmazása mellett kiemelten fontosnak tartják a társadalmi szerepvállalást is, amelyen keresztül hozzájárulhatnak az emberek egészségmegőrzéséhez és a környezet fenntartható fejlődéséhez. Mindannyian azon dolgozunk, hogy világszínvonalú készítményekkel járuljanak hozzá az emberek életminőségének javításához.

Céljuk, hogy a Richter Gedeon Nyrt. neve a jövőben is garancia legyen a megbízhatóságra, a minőségre és az egészségre.

www.richter.hu

Roche (Magyarország) Kft.

A Roche mint a világ egyik vezető gyógyszervállalata több mint száz éve foglalkozik új, az egészséget szolgáló készítmények és eszközök feltalálásával, kifejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával.

A cég világelső az otthoni vércukormérők piacán. Folyamatos újításokkal és szabadalmakkal gazdagítja a mindenkori világszínvonalat képviselő termékeit, s emellett segíti a cukorbetegek komplex gondozását is.

Világszerte méltán elismerést szerzett ágazata a Roche Diabétesz Üzletág. A megbízható és pontos Accu-Chek vércukormérők, tesztcsíkok, ujjbegyszúrók, valamint inzulinpumpák fejlesztése és gyártása mellett fontosnak tartja, hogy hozzájáruljon a betegek javát szolgáló hasznos ismeretek széleskörű terjesztéséhez. A Roche diabétesz ágazata kiemelt fontosságot tulajdonít mind a betegoktatásnak, mind a megelőző szűrőprogramoknak.

Több, elsősorban cukorbetegséggel kapcsolatos oktatóprogramja van (pl: Diabétesz Kontroll Program), ezek bővítése, továbbfejlesztése folyamatosan zajlik. Állandó résztvevője és támogatója a lakossági szűréseknek, amivel nem titkolt célja a cukorbetegség korai felismerése, a modern terápia terjesztése a szövődmények megelőzése érdekében.

www.roche.hu

Sanofi Magyarország

Élen a diabétesz elleni küzdelemben! A Sanofi évszázados tapasztalatára és a folyamatos innovációra támaszkodva tölt be világszerte vezető szerepet a diabétesz kezelésében. A világon az elsők között a Sanofi jogelődje, a Chinoin kezdte meg 1928-ban a cukorbetegség kezelésére szolgáló inzulin üzemi méretű gyártását. A Sanofi világviszonylatban is a legkorszerűbb, az egészségi állapotot követő, személyre szabott terápiás megoldásokkal segíti a cukorbetegeket abban, hogy ők is teljes életet élhessenek. A Sanofi a DiaEuro Nemzetközi Diabétesz Labdarúgó-bajnokság, és a cukorbetegekből álló hazai futballválogatott büszke támogatója.

www.sanofi.hu

SpringMed Kiadó

A SpringMed Kiadó több mint 10 éve folyamatosan jelentet meg betegtájékoztató és orvosi könyveket. Célja, hogy a közérthető nyelven megfogalmazott kiadványaival a betegeknek és hozzátartozóiknak segítséget nyújtson. A cukorbetegeknek szóló könyvei közül a legnépszerűbbek: Cukorbetegek nagy diétáskönyve, Cukorbetegek kézikönyve, Inzulinnal kezeltek kézikönyve, Hogyan fogyjunk cukorbetegen?, Gyermekkori cukorbetegség, Cukorbetegek nagy süteményeskönyve. Keresse webáruházukban – nagy kedvezményekkel!

www.springmed.hu

Sunfleur Kozmetikai Kft.

A Sunfleur Kozmetikai Kft. 1989-ben alakult kozmetikai termékeket fejlesztő és gyártó, magyar családi vállalkozás.

A több mint 20 éves gyártási és kutatási tapasztalataikat, a népi orvoslás több évszázados hagyományait és a magyar tájak speciális gyógynövényeit felhasználva olyan kozmetikai (SUNFLEUR márka) és patikai (MEDIFLEUR márka) készítményeket fejlesztettek ki, melyek a vásárlók igényeinek maximálisan megfelelnek.

A MEDIFLEUR lábkrém cukorbetegek részére 50 és 100 ml termékeik – klinikai tesztekkel bizonyítottan – hatékony segítséget nyújtanak a cukorbetegek mindennapos lábápolásában.

A gyulladást csökkentő, hámképző hatóanyagokat tartalmazó gyógynövény-együttes, a kifejezetten sebgyógyító hatású Medilan, az A-, E-, F-vitamin és a gombásodás elleni hatóanyag elősegíti a száraz, repedezett bőr szakszerű ápolását, a kórokozók távoltartását, a gyulladás csökkentését, valamint gátolja a cukorbetegségre jellemző, úgynevezett neuropátiás tünetek kísérőjeként jelentkező talpi bőrkeményedések kialakulását.

www.medifleur.hu

Tudomány Kiadó Kft.

A kiadó orvosszakmai kiadványai mellett tizenhatodik éve gondozza a Diabetes c. betegtájékoztató lapot, valamint 2008 óta jelenteti meg a Hypertonia és a kardiovaszkuláris rendszer c. betegtájékoztató lapot a Magyar Hypertonia Társaság és a Magyar Nephrológiai Társaság szakmai támogatásával. Kiállítási standjukon a páciensedukációs program technikai részleteit ismertetik, valamint kedvezményes megrendelési és akciós könyvvásárlási lehetőséggel várják az érdeklődőket.

www.tudomany-kiado.huwww.diabetes.hu

Twinmed Kft.

A Twinmed Kft. által képviselt Johnson & Johnson LifeScan üzletága 2012-ben úgy döntött, hogy elérhetővé teszi a Magyar cukorbetegek számára a világviszonylatban piacvezető One Touch vércukormérőt. A cég számára kiemelt fontosságú a betegek és az ellátást végző szakemberek támogatása. Edukációs programjaikkal már több ezer diabéteszes beteg mindennapjait segítettek egyszerűbbé tenni.

www.twinmed.hu

WEBBeteg.hu

Orvosoktól betegeknek hitelesen.

Magyarország egyik vezető egészségportálja, kizárólag orvosok által szerkesztett tartalommal. Az oldal valamennyi korosztály és nem számára, a speciális célcsoportok elérésével kínál megbízható, informatív egészségügyi tartalmakat, szolgáltatásokat, alkalmazásokat. Kiemelt cél az egészségtudatos életmód és a prevenció fontosságának hirdetése. Az orvos válaszol rovata interaktív felület a betegek számára a szakértőkkel történő kommunikációhoz.

A WEBBeteg havi látogatottsága: 1,5 millió egyedi látogató, 2,9 millió látogatás.

A WEBBetegen elérhető egészségügyi tartalmak minőségét az auditált és független méréseken, valamint elismeréseken túl a mintegy 40 szakértő orvos garantálja.

4027 Debrecen, Füredi út 18.

www.webbeteg.hu

Wörwag Pharma

„Széleskörű diagnosztikai és kezelési lehetőséggel szolgáljuk a neuropátiás cukorbetegeket.”

A Wörwag Pharma a diabétesz és a diabéteszes neuropátia ellátását vallja legfontosabb küldetésének.

A neuropátiás tünetegyüttes a cukorbetegség egyik leggyakoribb és legveszélyesebb szövődménye, mely kezelés nélkül súlyos egészségromáshoz, sőt akár amputációhoz is vezethet. A korai diagnózis érdekében kiemelten fontos a diagnosztikai háttér fejlesztése, a szakemberek oktatása és a neuropátia szűrésének támogatása.

A Wörwag Pharma hozzájárulásával létrejött Neuropátia Centrumokban országszerte számtalan beteg neuropátia-szűrésére és friss esetek felfedezésére is lehetőség nyílik.

1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54.

E-mail: info@woerwagpharma.hu

www.woerwagpharma.huwww.milgamma.hu

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!