Együtt erősebbek vagyunk

Nyertesek – 2011.

Ugyan már tavasszal megtartottuk az Együtt erősebbek vagyunk mozgalom III. Civil Fórumát, de a tavalyi tesztek eredményeinek kihirdetésével eddig adósok maradtunk. Tavaly a Diabetes lap öt számában, valamint a www.diabetes.hu oldalon tesztlapot találhattak. Úgy látszik nehéz kérdéseket is feltettünk, mert nem volt olyan egyéni olvasó, aki valamennyi tesztlapot hibátlanul kitöltve küldte vissza. Ezért annyiban változtattunk a játékszabályon, hogy a legtöbb helyes választ adókat jutalmaztuk.

A csoportosan részt vevő közösségek közül díjazásban részesültek a Civil Fórumon:

Az interneten keresztül kitöltött tesztlapok feldolgozása alapján még egy közösség nyújtott kiemelkedő teljesítményt, a Gödöllői Cukorbetegek Egyesülete nevében Ernhoffer Csilla küldte a tesztlapokat, díjaDcont vércukormérő készlet és Dcont.hu telemedicina csomag.

Egyéni díjazottak és nyereményeik:

Méry vércukormérő készlet:

Accu-chek vércukormérő készlet:

Egészségtudat Kft. táplálkozási tanfolyam részvétel:

SpringMed Kiadó ajándékutalvány:

Diab-Pont Webáruház 1000 Ft-os kedvezménykupon:

Gratulálunk a díjazottaknak! Az ajándékokat postán küldjük meg részükre.

Szeretne Ön is a nyertesek között lenni? Az idei teszteket év végéig folyamatosan fogadjuk. Nem kell mást tennie csak megnézni a videókat, azután kitölteni a kérdéssorokat a http://www.diabetes.hu/oktatas/tesztek/teszt-20122 oldalon. Egészsége szempontjából garantált a „nyeremény”! :)

A tavalyi tesztek pedig továbbra is lehetőséget nyújtanak tudása leméréséhez: a http://www.diabetes.hu/oktatas/archivum/tesztek-2011/ oldalon kitölthető kérdéssorokat azonnal értékeli a rendszer, így a helyes válaszokat is megismerheti.

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!