Együtt erősebbek vagyunk

Nyertesek – 2010.

Március végén Budapesten megtartottuk az Együtt erősebbek vagyunk mozgalom II. Civil Fórumát, s folytatódik a páciensoktató programunk is: mind a Diabetes c. lapban, mind honlapunkon elérhetők az újabb előadások és a hozzájuk tartozó teszt.

Eddig adósok voltunk azonban a tavalyi tesztek eredményeinek kihirdetésével, ezt a hiányosságot most szeretnénk pótolni. Tavaly a Diabetes lap öt számában, valamint a www.diabetes.hu oldalon tesztlapot találhattak. Sajnos, nem volt olyan egyéni olvasó, aki valamennyi tesztlapot hibátlanul kitöltve küldte vissza. Együtt – és ügyesen – dolgozó közösségektől rendszeresen kaptunk kitöltött tesztlapokat. Lelkes részvételükért közülük hárman Guti Pétertől, a Tudomány Kiadó igazgatójától az Együtt erősebbek vagyunk mozgalom céljának megvalósulása érdekében igazán jól hasznosítható eszközt, DVD-lejátszót vehettek át a márciusi Civil Fórumon. Az ajándékot kiérdemlő közösségek:

Egyéni díjazottak és nyereményeik:

Gratulálunk a díjazottaknak! Az ajándékokat postán küldjük meg részükre.

A tavalyi teszteken ismét lemérheti tudását: a www.diabetes.hu/oktatas/archivum/tesztek-2010 oldalon kitölthető kérdéssorokat azonnal értékeli is a rendszer, így a helyes válaszokat is megismerheti.

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!