Húsvét 2024 nyereményjáték

Részvételi szabályok

A játék szervezője a www.diabetes.hu oldal és a diabetes.hu facebook közösség üzemeltetője, a Tudomány Kiadó Kft.

Résztvevő személyek

A játékban részt vehet minden magyarországi lakcímmel rendelkező magánszemély (továbbiakban: Játékos). A játékhoz szükséges, hogy a Játékos valós adatokkal regisztrált facebook profillal rendelkező, a diabetes.hu facebook közösség követői közé tartozó magánszemély legyen.

A játék menete

A diabetes.hu facebook közösség oldalán 4 héten keresztül hetente egy-egy húsvéti recept kerül publikálásra „Húsvéti nyereményjáték 2024” megjelöléssel. A részvételhez a Játékosnak a diabetes.hu facebook oldal követőjének kell lennie (mely a Követem gomb megnyomásával lehetséges), és mind a négy receptet meg kell osztania. A megosztás a saját idővonalon, illetve minden csoportban, közösségben stb. érvényes, és nyilvánosnak kell lennie.

A játék időtartama

A játék a 2024. március 11-i héten az első recept megosztásával kezdődik és 2024. április 5-én 12 órakor zárul. A játék időtartamának kezdete előtt és befejezése után érkező megosztások érvénytelenek.

A nyeremény

A játék lezárulta után 3 nyertes Játékos kerül kisorsolásra. Azon Játékosok vesznek részt a sorsoláson, akik a játék zárásának időpontjában a négy recept nyilvános megosztási listájának mindegyikében szerepelnek. A sorsoláson részt vevő játékosok neveit tartalmazó listából egy online sorsoló alkalmazás választja ki random módon a 3 nyertes Játékost. A sorsolásról képernyőfelvétel készül.

A játék nyereménye egy 15.000 forint értékű Natur Reform ajándékutalvány, mely a naturreform.hu webáruházban váltható be.

A nyeremények nem átruházhatók, és semmilyen esetben nem válthatók át pénzre. A nyertesek részére a nyereményeiket a Tudomány Kiadó Kft. postai úton vagy email-ben kézbesíti 2024. április folyamán. Minden Játékos egy nyereményre jogosult.

Egyéb

A Játékos a játékban történő részvétellel automatikusan elfogadja a jelen szabályokat és feltétel nélküli beleegyezését adja ahhoz, hogy nyertessége esetén neve és lakcíme (kizárólag a település megjelölésével) a www.diabetes.hu weboldalon és a diabetes.hu facebook közösségben feltüntetésre kerül. A szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen szabályzatban foglalt feltételeket vagy a nyereményjátékot akár a nyereményjáték időtartama alatt egyoldalúan módosítsa vagy megszüntesse. A szabályzat módosításait, illetve a nyereményjáték esetleges megszüntetéséről szóló értesítést a szervező a diabetes.hu közösség facebook oldalán teszi közzé.

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!