Hírlevelek

2020.03.04. Zsírmáj? Gasztroparézis? Ön is érintett lehet.

Zsírmáj? Gasztroparézis? Ön is érintett lehet.

Betegsége lehetséges szövődményeit most díjmentesen vizsgáljuk!
Regisztráljon a levél alján látható linkre kattintva!

Cukorbeteg és túlsúlyos? Zsírmáj-rizikója nagyobb.
Jöjjön el ultrahangos zsírmáj-vizsgálatunkra!

A zsírmáj rizikótényezői
A nem alkoholos eredetű zsírmáj olyan civilizációs betegség, amely a mozgásszegény életmód, egészségtelen táplálkozás, vagy akár a testünkbe jutó vegyszerek következében is kialakulhat.
A túlsúly mellett további rizikófaktor a magas vérnyomás, vércukorszint vagy a cukorbetegség.
A nem alkoholos eredetű zsírmájbetegség késői fázisában gyulladás, illetve májnagyobbodás, sőt hegesedés is jelentkezhet. A máj elzsírosodása növeli a 2-es típusú diabétesz és a szív-, érrendszeri betegségek rizikóját.

Hogyan ismerjük fel a betegséget?
Mivel a betegség tünetmentes, sok esetben a magas vérnyomás, vércukorszint és a túlsúly azok a tényezők, amelyek miatt érdemes ellenőriztetnie, vajon nincs-e zsírmáj-betegsége.
Tavaszi kampányunkban díjmentes zsírmáj-vizsgálati lehetőséget biztosítunk mindazoknak az 50 év feletti túlsúlyos jelentkezőknek, akik a fenti tünetek valamelyikével küzdenek (magas vérnyomás vagy magas vércukorszint, esetleg cukorbetegség).

Regisztráljon vizsgálatunkra a zsirmaj.hu weboldalon vagy
hívja a 06-1/434 7807 számot.

Legalább 5 éve cukorbeteg? Ráadásul émelyeg, hány, gyomorpanaszok gyötrik?
Jöjjön el orvosi konzultációnkra!

A gasztroparézis tünetei
Diabéteszesként sokszor beletörődünk abba a kellemetlen állapotba, amelyet az émelygés, kellemetlen gyomorpanaszok okoznak. Elképzelhető, hogy a diabétesz szövődményeként jelentkező betegség húzódik a háttérben.

Ha a fenti panaszokkal küzd, jöjjön el orvosi konzultációnkra!

Regisztráljon a synexusrendelo.hu weboldalon vagy
hívja a 06-1/434-7817 számot!

Rendelőinkben, illetve a telefonos megkeresés során részletes kérdőívet töltünk ki a beérkező páciensekkel, hogy az egészségi állapotuknak megfelelő vizsgálatot kínálhassuk számukra.

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta,
a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!