Hírlevelek

2020.10.19. Receptsarok 2020.

Tisztelt Egyesületvezető/Klubvezető!

A Diabetes betegtájékoztató lap egyik legkedveltebb rovata a Receptsarok. Az elmúlt évek során a beérkezett receptekből több alkalommal – már közel 850 ezer példányban – készítettünk gyűjteményes füzetet.

borító

A novemberi Diabétesz Világnapra most új kiadványt állítunk össze a népszerű „Kedvenc receptem” pályázatra beérkezett munkákból, idén először a Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetségének "Gyors és egészséges családi vacsorák" felhívására érkezett receptekből is válogatunk. A CEOSZ naptáron a legötletesebb 12 leírás jelenhet meg, de a Receptsarokban minden, a szakmai zsűri által elfogadott recept szerepel. Kedvenceiket a Receptsarokhoz egyaránt beküldhették diabéteszesek és egészségesek, laikusok és szakemberek (dietetikusok, szakápolók, egészségügyi dolgozók).

A receptgyűjteményt a fogyni vágyók – akár diabéteszesek, akár „csak” túlsúlyosak – is haszonnal forgathatják. A diéta tervezését könnyítendő az energia- és tápanyagtartalomnál a szénhidrát mellett a zsír- és fehérjetartalom szintén feltüntetésre kerül. A számos látványos fényképet tartalmazó kötet terjedelme 64 színes, A/5 méretű oldal, kívülről védőfóliázott kartonborítóval.

Ajánlatunk a kedvezményes megrendelésre november 6-ig él.

Bővebb információk, megrendelési lehetőség: kattintás után!

CEOSZ Receptnaptár 2021.

„Akit szeretünk, azt etetjük” − tartja a mondás. Ez valóban így van, de nem mindegy, hogy mivel, mennyivel és mikor! A diabétesszel együtt élők mindezt nagyon jól tudják, ezért folyamatosan bővül azon ételek tárháza, amelyeknél az egészséges táplálkozás alapvető szempontjai érvényesülnek.

Ez természetesen azt is jelenti, hogy kiválóan beilleszthetők a cukorbetegek étrendjébe. És hogy ezek a receptek nehogy elvesszenek, sőt, minél több emberhez eljuthassanak, a CEOSZ 2020-ban hagyományteremtő céllal receptversenyt hirdetett "Gyors és egészséges családi vacsorák" kategóriában. A legjobb 12 recept megjelenik egy jövő évi konyhai naptáron, ami korlátozott példányszámban megrendelhető honlapunkon.

Fontos! A Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetsége tagszervezetei tagjainak számára 1 példányt a CEOSZ biztosít, annak megrendelésére nincs szükség! Kizárólag az ezen felüli példányok megrendelése szükséges a tagszervezetek részére!

Legyen Ön is tagja a diabetes.hu közösségnek!

Csatlakozzon a Diabetes betegtájékoztató lap facebook csoportjához, kövesse oldalunk naponta új információkért! Nézzen körül nálunk!

Bármilyen kérdés esetén készséggel állunk szíves rendelkezésükre.

Üdvözlettel:
a Diabetes munkatársai