Hírlevelek

2018.04.10. Ön hallott már a magyar IZIKUM® őstönkölyről?

Ön hallott már a magyar IZIKUM® őstönkölyről?

A tönkölyt őseink étkezés mellett gyógyításra is használták, különleges és értékes beltartalma miatt.
Dr. Kalmár Mendel Gergely növénynemesítőnek köszönhetően az IZIKUM® tönköly rendelkezik mindazokkal a különleges tulajdonságokkal, mint a valaha létező ősi gyógyító tönköly.
Ennek az IZIKUM® tönkölynek a fogyasztása erősíti az immunrendszert, lassítja az öregedést, rugalmassá teszi a szöveteket, csökkenti a szív és érrendszeri problémákat, valamint a cukorbetegség kialakulását.
A közönséges búzához képest a tönkölybúza fehérjetartalma hatszor magasabb. Az emberi szervezet számára 100%-ban hasznosítható fehérjéket tartalmaz, aminosav-összetétele kiváló. A tönköly értékeit tovább növeli a közönséges búzához viszonyított magas ásványianyag-tartalma és változatos vitamin-összetétele is.

Az IZIKUM® gabona lassan felszívódó szénhidrátot tartalmaz, így egyenletes energiát biztosít egész napra, hosszan tartó telítettségérzetet okoz. Az ebből készült termékek glikémiás indexe alacsony, így a CUKORBETEGEK diétájába is jól beilleszthető.
Az IZIKUM® tönkölyből készült Életerő lapkenyér kiszerelésének köszönhetően kényelmesen tárolható, fogyasztható a nap bármely szakában. Egy csomag (25 g) egy étkezésre elegendő tápanyagot tartalmaz, amelynek a szénhidráttartalma 17 g.

Próbálja ki akciónkban a dr. Kalmár Mendel IZIKUM® tönkölyéből készült Életerő lapkenyerünket!
Mi a teendő? Regisztráljon webáruházunkban, igényeljen hírlevelet és vásárláskor adja meg a kuponkódot. További részleteket oldalunkon talál, kuponkód: xdiab10 .

Találkozzunk a Civil Fórumon a Budai Fonóban április 14-én!