http://www.nyugdijasexpo.hu/2011/" />

Hírlevelek

2011.11.17. Nyerjen 2 fős tiszteletjegyet a Nyugdíjas Expóra!

Partnerünk, a Nyugdíjas Expót szervező G-mentor Kft. felajánlott 20 db, 2 fő belépésére jogosító tiszteletjegyet. A rendezvény honlapja: http://www.nyugdijasexpo.hu/2011/

A jegyeket a leggyorsabb 20 olvasónk veheti át: nincs más teendő, mint egy e-mailt küldeni a diabetes20@tudomany-kiado.hu címre, feltüntetve a nevet, e-mail címet és telefonszámot.
A szerencséseket a jegyek átvételének módjáról válaszlevélben értesítjük.


Partnerünk ajánlata:

A cukorbetegek sem szeretnek számolni, főleg nem Karácsonykor!

Hatalmas sikert aratott 2011. 11. 13-án a SYMA Csarnokban megtartott Egy csepp Világnapon a Gastroyal Cukorbeteg Klub bemutatója. A Klub kínálatában elérhető termékeket végre a cukorbetegek is fogyaszthatják. A Zsírégető márkanév alatt forgalmazott termékek felszívódó szénhidráttartalma mintegy 80%-kal alacsonyabb, mint a kereskedelmi forgalomban kapható hasonló termékeké.

Mint tudjuk, a táblázatokban megadott gyakorlati értékek az összes szénhidrátfajtát úgymond egy kalap alá veszik, noha elméletben mindenki tudja, hogy ez legalább két kalap, hiszen vannak a felszívódó és a fel nem szívódó szénhidrátok. A cukorbetegek értelemszerűen elég, ha a felszívódók csapatával „zsonglőrködnek”, és a fel nem szívódókat békén hagyják. Ez utóbbiakból mondhatni korlátlan mennyiséget is lehet fogyasztaniuk, egészen addig, amíg tökéletesen jóllaknak, degeszre tömik pocakjukat. A baj csak az, hogy nem igazán lehetett tudni, melyikből mennyi van az adott fogásban. Mi Ön helyett számoljuk ki az étel, menü vagy akár az egész nap szénhidráttartalmát, de csak a felszívódó szénhidrátokat!


A ZSÍRÉGETŐ Liszt© a Gastroyal saját fejlesztésű terméke és alapvetően különbözik a kereskedelmi forgalomban kapható teljes kiőrlésű vagy csökkentett szénhidráttartalmú lisztektől. Magasabb rost- és fehérjetartalommal és rendkívül alacsony felszívódó szénhidrátértékekkel rendelkezik. Éppen olyan finom ételek készíthetők vele, illetve belőle, mint „bolti” társaiból. Míg általában a fehér lisztekkel készült Kakaós csiga felszívódó szénhidráttartalma 31 g/10 dkg, addig a Gastroyal ZSÍRÉGETŐ Lisztjével© készült ZSÍRÉGETŐ kakaós csiga ténylegesen felszívódó szénhidráttartalma mindössze 8 g/10 dkg.

A ZSÍRÉGETŐ Liszttel© készült élelmiszerek szinte alig emelik meg a vércukor- és inzulinszintet étkezés után, mint a grafikonon is látható!

A ZSÍRÉGETŐ Lisztnek© köszönhetően már a cukorbetegeknek is elérhetővé válik, hogy olyan ételeket fogyasszanak, és olyan ételekkel ünnepeljék a Karácsonyt, amelyek eddig tiltottak voltak a szigorú szénhidrátszámolás miatt! Látogasson el honlapunkra, ismerjen meg még többet a Gastroyal Cukorbeteg Klub előnyeiből és tekintse meg étel-, italkínálatunkat a www.cukorbetegklub.hu oldalon!

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta,
a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!