Hírlevelek

2013.06.01. Megjelent a Diabetes 2013/2. száma

DKP Egészség- és Sportnap

Június 2. 9:00-19:00 Budapest, Margitszigeti Atlétikai Centrum

Húsz látogatónk egy hét ingyenes edzést vehet igénybe Ryan Phillips, a Diabetes lap fitness szakértőjének felajánlásával. Keresse a vouchert kiállítási standunkon! A programot Ryan kifejezetten a fogyni vágyó emberek számára fejlesztette, akik szeretnék általános kondíciójukat javítani, csökkenteni a vércukorszintjüket és megnövelni inzulin-érzékenységüket.

Szűrésekkel,tanácsadással, gyerekprogramokkal, sporteseményekkel és koncertekkel várja az érdeklődőket a Diabétesz Kontroll Program Egészségnap.

A nagyszabású rendezvényen saját standdal és játékkal is várjuk az résztvevőket.

A helyszínen az első 100 előfizetőnknek Konyhasarok receptgyűjteményt adunk ajándékba!

A részletes program megtalálható rendezvénynaptárunkban is!

Megjelent a Diabetes 2013/2. száma

Jogi útvesztők

Jogi összefoglalónkkal segítünk eligazodni a különféle egészségügyi rendeletek útvesztőiben.

További címek a tartalomból:

Lapunk előfizethető a DKP Egészség- és Sportnapon, valamint honlapunkon!

DiaEuro 2013 – Legyél te is csapattag!

2013. augusztus 26–31., Zadar, Horvátország

Magyar csapatot szervez a DiaEuro 2013 Nemzetközi Diabétesz Labdarúgó-bajnokságra a Diabetes betegtájékoztató lap. A csapatba 18 éven felüli cukorbetegek jelentkezését várjuk!

A DiaEuro célja, hogy felhívja a figyelmet a cukorbetegségre és az érintettek növekvő számára, illetve a testmozgás, a sport fontosságára. A hazai csapatot a Magyar Diabetes Társaság támogatja, a felkészülést és a részvételt a 77 Elektronika és a Sanofi szponzorálja, edzője, szakmai vezetője Hevesi Tamás, aki szintén diabéteszes és hivatalos edző.

Jelentkezz elektronikusan honlapunkon vagy keresd standunkat a DKP egészségnapon, ahol személyesen is leadhatod jelentkezésed!