Hírlevelek

2012.11.24. Megjelent a Diabetes 2012/5. száma

Megjelent a Diabetes 2012/5. száma

Jelen számunkban is két olyan szakmai cikket olvashatnak, ami a www.diabetes.hu/ honlapon megtalálható videó formájában. Az aktuális előadások: Dr. Sudár Zsolt: A cukorbetegség kezelésének új lehetőségei és Dr. Miléder Margit:Hogyan készüljünk fel a szakorvosi vizitre?

Játszhatnak is: töltsék ki a cikkekhez tartozó tesztet, a legjobb eredményeket elérők értékes jutalomban részesülnek.

További címek a tartalomból:

Felhívás cukorbeteg fiatalok részére

Az immár 24 éve létező Diabetes újság már második alkalommal jelentette meg az év elején a kifejezetten fiataloknak szóló Junior különszámát. Örömmel tapasztaltuk, hogy a lap népszerűsége töretlen, s ebben nagy szerepe van a tavalyi felhívásunkra érkezett írásaitoknak. Arra gondoltunk, hogy 2013 januárjára, a Gyermek Diabétesz Világnap alkalmából, újra elkészítünk egy Junior lapszámot – ha segítetek nekünk.

Felhívás: http://www.diabetes.hu/junior/kedves-fiatalok

Cukorbetegek receptjei nem csak cukorbetegeknek

Megjelent a Konyhasarok receptgyűjtemény 3. kötete!

A kiadvány a fogyni vágyó cukorbetegek és nem cukorbetegek részére is hasznos segítség. A receptgyűjteményben több kategóriában összesen 125 leírás olvasható, sok ínycsiklandó színes fényképpel. A tápanyagtáblázatban mintegy 500 élelmiszer szénhidrát- és energiatartalma nyújt segítséget az egészséges étrend összeállításához. Terjedelme 64 színes, A/5 méretű oldal, kívülről védőfóliázott kartonborítóval, csak 199 Ft-os áron!

Megrendelés a http://tudomany-kiado.hu/konyhasarok3 oldalon.

Nagy Karácsonyi Könyvakció

Kínálatunkban a cukorbetegséghez kapcsolódó ismeretterjesztés mellett minden korosztály számára rendkívüli kedvezménnyel találhat értékes olvasnivalót: http://tudomany-kiado.hu/akcio

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta,
a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!