Hírlevelek

2011.11.08. Megjelent a Diabetes 2011/5. száma

Folytatódik lapunk sorozata, így jelen számunkban is két olyan szakmai cikket olvashatnak, ami a www.diabetes.hu honlapon megtalálható videó formájában. Az aktuális előadások: Dr. Farkas Katalin: Érbetegségek szövődményei diabéteszben és Szabó László: Az önkéntes egészségpénztárak szerepe a diabéteszes betegek számára.

Játszhatnak is: töltsék ki a cikkekhez tartozó tesztlapokat, a legjobb eredményeket elérők értékes jutalomban részesülnek.

Partnerünk ajánlata:
DIABESS-GYÖRGYTEA NAP 2011

A Bükki Füvészmester és Népgyógyászati Egyesület idén is nagy szeretettel vár mindenkit a Diabess – Györgytea Napra november 19-én szombaton délután 13 órától Budapesten, az ELTE Kongresszusi központjába (XI. kerület, Pázmány Péter sétány 1/a, Konferenciaterem).

Az idei rendezvény kiemelt témái:

A Nemzetközi Diabétesz Világnaphoz kapcsolódva idén is sok szó esik a cukorbetegség megelőzéséről, kezeléséről, melyben világszerte egyre nagyobb szerepe van a természetes gyógymódoknak és a helyes táplálkozásnak.
Az immunrendszer szervezetünk legfontosabb védelmező rendszere. Ilyenkor ősz táján nem árt felkészíteni a téli hónapokra, hogy működése hatékonyabb legyen. Rendezvényünkön megtudhatják, mivel erősíthetjük, óvhatjuk, természetes módon szervezetünk legfontosabb védelmi rendszerét.
Mindezek mellett szó esik majd a szív- és érrendszeri betegségekről is.

Programok a rendezvény egész ideje alatt:

A programok – néhány szaktanácsadás kivételével – ingyenesek.

A részletes program megtalálható: www.diabess.hu


Diabétesz világnapi rendezvények novemberben

Rendezvénynaptárunkban már megtalálhatók a Diabétesz Világnap kapcsán novemberben megrendezésre kerülő helyi és országos események. Sok szeretettel, játékkal és kedvezményekkel várjuk a Tudomány Kiadó/Diabetes standján a következő eseményeken:

Továbbra is szívesen fogadunk információkat minden eseményről.

Felhívás cukorbeteg fiatalok részére: www.diabetes.hu/junior/kedves-fiatalok