Hírlevelek

2010.11.03. Megjelent a Diabetes 2010/5. száma

A lappal párhuzamosan honlapunkon is elérhetők a páciensoktatási program újabb előadásai: Dr. Hosszúfalusi Nóra: Inzulinkezelés 1-es típusú diabéteszben és Dr. Baranyi Éva: Diabétesz és terhesség. Az anyagokhoz tartozó tesztkérdések szintén kitölthetők a honlapon keresztül.

Nagy Karácsonyi Könyvakció

Szeretnénk felhívni szíves figyelmét kiadónk akciós honlapjára, ahol minden korosztály számára rendkívüli kedvezménnyel találhat értékes olvasnivalót.

Partnerünk ajánlata:

Játsszon és nyerjen ősszel a Seditával!

Ezúton szeretnénk Önöket nagy szeretettel meginvitálni a Nyereményjáték akciónkra. Nem kell mást tennie, mint beküldeni 5 db vonalkódot bármely Sedita cukorbetegeknek is ajánlott termék csomagolásáról az alábbi címre: IDC Hungária Zrt., 2310 Szigetszentmiklós, Leshegy u. 3., és máris megnyerheti a pazar wellness hétvégék egyikét. Beküldési határidő: 2010. december 31. A játékról bővebben a honlapunkon (www.sedita.hu) olvashat. Minden egyes résztvevőnek a játékban sok sikert kívánunk.

„Irányítsuk mi a cukorbetegséget!”

2010. november 6., Budapest, IX. kerület, Nagyvárad tér, Semmelweis Egyetem - NET

A Cukorbetegek Budapesti Egyesülete és a Vasutas Cukorbetegek Egyesülete 19. alkalommal rendezi meg közösen a már hagyománnyá vált Diabetes Világnapot, amelyhez ebben az évben a Diabétesz Generációk Magyarország Alapítvány tagsága is csatlakozik. A rendezvény ideje alatt egy szűrőkamion is várja a látogatókat.

Sok szeretettel, játékkal és kedvezményekkel várjuk a Diabetes standján!

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta,
a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!