Hírlevelek

2010.05.04. Újdonságok a Diabetes honlapján

Számos klub és egyesület programkínálata a Rendezvénynaptárban

Folyamatosan bővül a Rendezvénynaptár: országos és helyi események, előadások és szűrések, kirándulások felnőtteknek, táborozási lehetőségek gyermekeknek egyaránt megtalálhatók benne. Szívesen fogadunk információkat minden további eseményről.

Páciensoktatási program felnőtt cukorbetegeknek

A program célja: Korszerű, szakmai alapokon nyugvó páciensoktatási lehetőség biztosítása felnőtt cukorbetegeknek és közösségeiknek.

A program bevezetése: az „Alapítvány a cukorbetegekért” a Magyar Diabetes Társaság (MDT) szakmai támogatásával készülő programot a Társaság XX. Jubileumi Kongresszusa előtti Civil Fórumon mutatta be.

Hiteles tudnivalók: A szakmai programban az MDT betegoktatásban jártas szakemberei tartottak rövid előadásokat, amelyek rögzített változata és a hozzájuk tartozó ábrák a www.diabetes.hu honlapon folyamatosan elérhetők.

Játékos tudás: Minden előadáshoz rövid teszt is tartozik, amit akár az interneten, akár a Diabetes lapban lehetőség van kitölteni. A vállalkozó kedvűek a teszteken keresztül lemérhetik, hogy mennyire sikerült megérteniük, feldolgozniuk az adott témát. Amennyiben bármelyik témával kapcsolatban kérdése van, azt felteheti a fórumon keresztül, és szakértőnk hamarosan válaszol.

Az oktatáshoz, illetve a tesztekhez kapcsolódóan játékot hirdetünk egyéni és csoportos (klubok, egyesületek) részvételi lehetőséggel.

Tallózás a nemzetközi sajtóból

Írások a Diabetes Fórum Cikkek, információk rovatában:

Bővebb információk: www.diabetes.hu