Hírlevelek

2009.11.16. Összefűz az egészség-díj 2009

Tavalyi "Túra az egészségért – Nem csak diabéteszeseknek" programunkat, valamint tervezett folytatását beneveztük az Összefűz az egészség-díj 2009 pályázaton. Részletek a www.osszefuzazegeszseg.hu/node/332 oldalon találhatók, regisztráció után lehet kommentelni. Minden hozzászólást, támogatást örömmel fogadunk.

***

A Macosz és a Hajdúsági Diabetes Egyesület 2009. november 21-én Debrecenben, a Kölcsey Központban rendezi meg az idei Országos Diabétesz Világnapot, amelyen Diabetes betegtájékoztató lapunk is jelen lesz. Regisztrációs játékkal, kedvezményes megrendelési akcióval, valamint az újság 2009/5. számával várjuk kedves látogatóinkat. (A megrendelési akcióval kapcsolatban bővebb információk a www.diabetes.hu oldalon olvashatók.)

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta,
a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!