Hírlevelek

2012.08.10. Eredményhirdetés, Diabetes DVD-kiadás és nyári cikkajánló

Ugyan már tavasszal megtartottuk az Együtt erősebbek vagyunk mozgalom III. Civil Fórumát, de a tavalyi tesztek eredményeinek kihirdetésével eddig adósok maradtunk. Tavaly a Diabetes lap öt számában, valamint a www.diabetes.hu oldalon tesztlapot találhattak. Úgy látszik nehéz kérdéseket is feltettünk, mert nem volt olyan egyéni olvasó, aki valamennyi tesztlapot hibátlanul kitöltve küldte vissza. Ezért annyiban változtattunk a játékszabályon, hogy a legtöbb helyes választ adókat jutalmaztuk.

A csoportosan részt vevő közösségek közül díjazásban részesültek a Civil Fórumon:

Az interneten keresztül kitöltött tesztlapok feldolgozása alapján még egy közösség nyújtott kiemelkedő teljesítményt, a Gödöllői Cukorbetegek Egyesülete nevében Ernhoffer Csilla küldte a tesztlapokat, díja Dcont vércukormérő készlet és Dcont.hu telemedicina csomag.

Egyéni díjazottak és nyereményeik:

Méry vércukormérő készlet:

Accu-chek vércukormérő készlet:

Egészségtudat Kft. táplálkozási tanfolyam részvétel:

SpringMed Kiadó ajándékutalvány:

Diab-Pont Webáruház 1000 Ft-os kedvezménykupon:

Gratulálunk a díjazottaknak! Az ajándékokat postán küldjük meg részükre.

Szeretne Ön is a nyertesek között lenni? Az idei teszteket év végéig folyamatosan fogadjuk. Nem kell mást tennie csak megnézni a videókat, azután kitölteni a kérdéssorokat a http://www.diabetes.hu/oktatas/tesztek/teszt-20122 oldalon. Egészsége szempontjából garantált a „nyeremény” :)

A tavalyi tesztek pedig továbbra is lehetőséget nyújtanak tudása leméréséhez: a http://www.diabetes.hu/oktatas/archivum/tesztek-2011/ oldalon kitölthető kérdéssorokat azonnal értékeli a rendszer, így a helyes válaszok rögtön megismerhetők.

Diabetes - Páciensoktatási program DVD-kiadás

A programban az MDT betegoktatásban jártas szakemberei tartanak rövid előadásokat, minden előadáshoz teszt tartozik. Az ismeretek otthoni, egyéni elsajátítása érdekében a páciensoktatási programot DVD kiadásban is elérhetővé tettük, még korlátozott példányban rendelhető: http://tudomany-kiado.hu/tdvd

Nyári cikkajánló

Mit igényel a bőrünk nyáron? - Bőrmentés

A bőr nem felejt – hallottuk már eleget a bőrgyógyászoktól, és ez különösen igaz a cukorbetegek bőrével kapcsolatban. Nem csoda, ha ötből négy diabéteszes bőrproblémákkal küszködik. Tovább a cikkhez…

Partnerünk ajánlata:

Szeretné javítani „futás-teljesítményét”, finomhangolni a technikát, hogy jobb futó legyen, és sérülések nélkül élvezze az edzést? Próbálja meg velünk szerdán (augusztus 15.) este 7 órakor a Margit szigeten, információk: http://www.facebook.com/events/210050435789334/

A Tudomány Kiadó címe megváltozott, új címünk: 1023 Budapest, Ürömi utca 56. Postacímünk változatlanul 1442 Budapest, Pf. 100.

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta,
a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!