Hírlevelek

2015.07.20. Elkezdődött a DiaEuro 2015 Kolozsváron

Tegnap este kisorsolták a cukorbetegek futsal-Európa-bajnokságának selejtezőkörét. A hétfőtől szombatig tartó kontinensviadalon a Hevesi Tamás vezette magyar válogatott első ellenfelei Belgium, Bosznia-Hercegovina és Szlovénia lesznek. A csoportkörből az első két helyezett jut tovább.

A magyar válogatott kerete: Gremsperger Gábor, Tövisháti Tamás – kapusok, Brondics Péter, Czernai Gábor, Földvári Dániel, Nagy Roland, Pinczés Balázs, Purguly Edgár, Rezessy Bálint, Sándor Balázs – mezőnyjátékosok.

Az Európa-bajnokság menetrendje: itt.

DiaEuro Játék

Tippelj és nyerj! Minden mérkőzés végeredményére tippelni lehet http://www.diabetes.hu/diaeuro/2015/toto oldalon. A legeredményesebb napi tippelő egy Dcont® ajándékcsomagot kap, amiben DiaEuro poló, Dcont® pendrive, diétás tájékoztatófüzet, kézfertőtlenítő és toll is van.

Eredmények, beszámolók

A DiaEuro eredményeiről folyamatosan beszámolunk a https://www.facebook.com/diabetes.hu közösségi oldalunkon, a magyar mérkőzéseket percről percre a diaeuro.org oldalon lehetséges követni.

A magyar csapat bemutatkozó videója: itt. A keret tagjaival készült interjúk: itt olvashatók.

A magyar csapat szervezését a DiaEuro Labdarúgó Sportegyesület végzi, a válogatott felkészüléséhez pedig a tavalyi EB-t is megrendező 77 Elektronika Kft. és a Sanofi nyújt biztos hátteret.

A magyar csapat folyadékpótlásáról a Coca-Cola ásványvizei és sportitalai gondoskodnak.

Hajrá Magyarország!

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta,
a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!