Hírlevelek

2012.10.30. Cukorbetegek receptjei nem csak cukorbetegeknek

Már megrendelhető a Konyhasarok receptgyűjtemény 3. kötete!

A receptgyűjtemény első és második kötete az elmúlt évek során több kiadásban összesen már mintegy 400.000 példányban jelent meg. Szerkesztőségünkbe mindig szép számmal érkeznek ételreceptek, ez adta az ötletet, hogy az idei évben különleges válogatást állítsunk össze olvasóink kedvenceiből. Felhívásunkra sok ételköltemény leírása érkezett hagyományos postai úton, illetve az elektronikus feltöltési lehetőséget kihasználva is. Ezúton is nagyon köszönjük minden beküldőnek a bizalmat! Természetesen az ételek leírását szigorú dietetikusi kontroll után adjuk közre. A diéta tervezését könnyítő újdonság, hogy az energia- és tápanyagtartalomnál a szénhidrát- mellett a zsír- és fehérjetartalom is feltüntetésre került.

A kiadvány a fogyni vágyó cukorbetegek és nem cukorbetegek részére is hasznos segítség. A receptgyűjteményben több kategóriában összesen 125 leírás olvasható, sok ínycsiklandó színes fényképpel. A tápanyagtáblázatban mintegy 500 élelmiszer szénhidrát- és energiatartalma nyújt segítséget az egészséges étrend összeállításához. Terjedelme 64 színes, A/5 méretű oldal, kívülről védőfóliázott kartonborítóval.

Megrendelés a http://tudomany-kiado.hu/konyhasarok3 oldalon.

 

Diabétesz világnapi rendezvények novemberben

Rendezvénynaptárunkban folyamatosan bővül a Diabétesz Világnap kapcsán novemberben megrendezésre kerülő helyi és országos események száma. Sok szeretettel, megrendelési akcióval és lapunk legfrissebb számával várjuk az érdeklődőket a Tudomány Kiadó/Diabetes standján a következő eseményeken:

Továbbra is szívesen fogadunk információkat minden eseményről.