Hírlevelek

2020.12.22. Boldog karácsonyt kívánunk!

Tisztelt Egyesületvezető/Klubvezető!

A karácsonyt megelőző napokban új, rövid recepteket tartalmazó videósorozatot indítottunk a Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetsége megbízásából:

Minden megosztást örömmel veszünk!

Jövőre új ötletekkel és tervekkel készülünk, s továbbra is készséggel állunk a cukorbetegek szervezeteinek rendelkezésére!

SpringMed karácsonyi könyvvásár

A SpringMed Kiadó december 31-ig tartó karácsonyi vására a megújult honlapon való böngészést hivatott elősegíteni, és az eddig megjelent kiadványaikat lehet megrendelni jelentős, 40%-os kedvezménnyel!

Minden SpringMed Kiadó által megjelentetett betegtájékoztató és orvosi könyvre 40%-os kedvezményt biztosítanak, ha:

Jó böngészést és kellemes karácsonyi ünnepeket kíván a SpringMed Kiadó csapata!

CEOSZ Konyhai naptár 2021.

A CEOSZ 2020-ban hagyományteremtő céllal receptversenyt hirdetett "Gyors és egészséges családi vacsorák" kategóriában. A legjobb 12 recept megjelent egy jövő évi konyhai naptáron, ami korlátozott példányszámban még megrendelhető.

Fontos! A Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetsége tagszervezetei tagjainak 1 példányt a CEOSZ biztosít, annak megrendelésére nincs szükség! Kérjük azon tagszervezeteket, akik eddig nem küldtek visszajelzést/létszámot, pótolják minél előbb, hogy a naptár még januárban eljusson minden tag részére!

A naptár nem CEOSZ tagszervezetek részére rendelhető!

Receptsarok 2020.

Receptsarok 2020. – 96 recept 51 színes fényképpel 495 Ft/db áron még megrendelhető.

Légy Te is tagja a diabetes.hu közösségnek!

Csatlakozz a Diabetes betegtájékoztató lap facebook csoportjához, kövesd oldalunk naponta új információkért! Nézz körül nálunk!

Boldog karácsonyt, sikerekben és egészségben gazdag új évet kívánunk!

Üdvözlettel:
a Diabetes munkatársai