100 csodás pedagógus a diabéteszes gyermekekért – Keressük őket! – Segíts megtalálni! – Lehet, hogy a te gyermeked pedagógusa lesz az idei egyik Varázspálca díjas!

Varázspálca díj

Az 1-es típusú diabéteszes gyermeked és családod előtt nyitva állt az óvoda, iskola kapuja? Elfogadást, befogadást és támogatást tapasztaltatok? Bizalommal fordulhattatok az ott dolgozók felé, és a gyermekedet biztonságban tudva bízhatod rájuk? Ha igen, arra kérünk, javasold őket Varázspálca díjunkra!

Illusztráció

Kiket keresünk?

  • Azt a száz magyarországi tanítót, tanárt, óvodapedagógust, dajkát, pedagógiai asszisztenst, gyógypedagógust, sportedzőt, művészeti tanárt, foglalkozásvezetőt, bölcsődei, óvodai, iskolai dolgozót, aki példaértékűen végzi a rábízott 1-es diabétesszel élő gyermek gondozását, napi feladatainak ellátása mellett.
  • Azt az intézményt, oktató vagy gyermekekkel foglalkozó szakmai közösséget, amelynek minden tagja ott áll a diabéteszes gyermeked mellett példamutató munkájával: magyarországi bölcsődéket, óvodákat, iskolákat, tantestületeket, intézményeket, szervezeteket, munkaközösségeket, sportegyesületeket, zeneiskolákat.

Kik jelölhetnek?

  • Elsősorban diabéteszes gyermekek szülei
  • 1-es típusú cukorbetegséggel élő fiatalok, felnőttek, akik jó szívvel emlékeznek vissza az őket segítő pedagógusra, edzőre

Hogyan küldhetitek el ajánlásaitokat?

Tölts ki egy ajánló űrlapot! Külön-külön elektronikus ajánló űrlapot készítettünk az egyéni és a közösségi jelölésekhez.

Meddig várjuk a javaslatokat?

Április 19-én éjfélig tudjuk fogadni a jelöléseket, de lezárjuk a határidőt, ha a 100., a kiírásnak megfelelő jelölés is megérkezett.

Mire figyelj az űrlap kitöltésekor?

  • Kérjük, az adatokat pontosan töltsd ki, hogy jelölteted értesíthessük, és téged is gyermekeddel együtt meghívhassunk a Varázspálca díjak átadó ünnepségére. Fontos: jelöltedtől kérj engedélyt, hogy adatait átadhasd nekünk!
  • Ha több jelöltet is érdemesnek találsz a Varázspálca díjra, mindegyikük adataival tölts ki egy-egy önálló űrlapot!
  • Kérjük, hogy legkevesebb tíz mondatban fogalmazd meg nekünk, jelölted munkáját miért tartod érdemesnek az elismerése. Indokolásod személyes hangú legyen, és minél több konkrét mozzanatot idézzen fel közös történetetekből!

Hol találod a jelölő űrlapot?

Hol és mikor lesz a Varázspálca díjak átadó ünnepsége?

2022. május 21-én a Magnet Közösségi Házban (Budapest, VI. kerület, Andrássy út 98.) ünnepeljük együtt az első száz Varázspálca díjasunkat.

Köszönjük, ha segítesz megtalálni azt a száz varázsaltos pedagógust, akiknek az idei évben átadhatjuk a Varázspálca díjakat. Legyünk együtt büszkék rájuk!

Bővebb információ: http://szurikataalapitvany.hu/varazspalca-dij

Kocsisné Gál Csilla Szurikáta Alapítvány a Diabéteszes Gyermekekért

Illusztráció
 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!