Pályázat

A 77 Elektronika Kft. pályázata a 2024. évi
cukorbeteg gyermektáborok támogatására

A 77 Elektronika Kft. pályázatának célja a cukorbeteg gyermekek részére szervezett gyermektáborok támogatása. Jelen pályázati kiírás hozzá kíván járulni a 2024. évi nyári táborok sikeres megszervezéséhez és megvalósításához, valamint a cukorbeteg gyermekek edukációjának erősítéséhez. Erre a célra a 77 Elektronika Kft. mindösszesen évi 4 millió Ft-ot biztosít. A pályázatot bárki benyújthatja, aki gyermektábort kíván szervezni cukorbeteg gyerekek számára.

Az idei pályázat fő témája a sport. Az Olimpia évében szurkoljunk együtt a magyar Olimpiai Csapatnak, és mutassuk meg, hogy a sport a diabéteszes gyerekek mindennapjainak hogyan lehet a része.

Kérjük, a pályázati anyagban előzetesen írják le, hogy milyen sportokkal teszik színesebbé a táborozást

A tábor végén pedig kétféle összefoglaló anyag készülhet:

A legjobb fényképes és a legjobb videós anyagot beküldő tábort külön díjazzuk egy 25-25 ezer forintos sportutalvánnyal a táborok befejezését követően, valamint elhelyezzük a Diabetes őszi számában és a Dcont – Tartsd a Szintet Facebook oldalunkon.

A pályázatnak a következő elemeket kell tartalmaznia:

A pályázatok beérkezési határideje: 2024. április 30.

A pályázat benyújtandó postán vagy e-mailben:
77 Elektronika Kft. (1116 Budapest, Fehérvári út 98.) vagy akiss1@e77.hu email címre.

A borítékon kérjük, hogy tüntessék fel: „Gyermektábor pályázat”

A 77 Elektronika Kft. a pályázatokat önállóan bírálja el, a benyújtott pályázatok közül saját mérlegelése alapján választja ki azokat, amelyeket támogatásban részesít. A támogatott pályázatok számát, az egyedi támogatás mértékét önállóan, saját belátása alapján határozza meg. A 77 Elektronika Kft. kizár minden felelősséget, a pályázatok elutasításából származó következményekért. Amennyiben a pozitívan elbírált pályázó nem rendezi meg a tábort, köteles a támogatás összegét visszafizetni. A pályázat benyújtásával a pályázó a jelen kiírásban foglalt feltételeket elfogadja.

Zettwitz Sándorné ügyvezető igazgatóhelyettes

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!