World Diabetes Day

Ossza meg világnapi rendezvényét

A https://worlddiabetesday.org/activities oldalon bármely szervezet közszemlére teheti saját világnapi rendezvényét vagy arról készült fotóját.

Illusztráció

Kattintson az Ossza meg világnapi rendezvényét feliratú ikonra (Share your WDD activity), majd adja meg a program elnevezését (Event Name), a szervező nevét (Organizer's name), a kezdési és zárási dátumot (Start Date, End Date)!

Ezután válassza ki a legördülő listából a rendezvény típusát (Event Type), ami lehet: iskolai program (Activity in schools), épületnek a világnapi kék színben való megvilágítása (Blue lighting), médiatevékenység (Media activity), találkozó, kiállítás vagy vásár (Meeting/exhibition/fair), szakápolói rendezvény (Nurse themed activity), egyéb program (Other), mozgás (Physical activity), a cukorbetegség szövődményeinek szűrése (Screening for diabetes complications), terhességi diabétesz szűrése (Screening for gestational diabetes) vagy a 2-es típusú diabétesz szűrése (Screening for type 2 diabetes).

Írja le röviden a rendezvényt (Event Description), adja meg e-mail-címét és honlapját (Website link), de feltöltheti a szervező logóját is (Upload organizer logo). A narancssárga Submit parancsra kattintva beküldheti a rendezvényt, és az azonnal meg is jelenik az oldal tetején lévő térképen.

Világnapi témájú fénykép megosztásához kattintson az Ossza meg világnapi fotóját (Share your WDD image) feliratú ikonra, majd írja le a fotót (Description), adjon nevet a fotóknak (Add a name or description for this group of images), gépelje be kereszt- és vezetéknevét (First name, Last name), e-mail-címét, majd a legördülő listából válassza ki országát (Country – Hungary)! A Fotók (Images) felirat alatt adja meg a fotó címét (Image title), annak leírását (Image description), a Kép hozzáadása (Add an image) parancsra kattintva töltse fel a képet, gépelje be a kép tulajdonosának nevét (Image owner). A + jellel további fotókat tölthet fel, végül fogadja el a Terms felirat alatt a feltöltési feltételeket a jelölő négyzetre kattintva! Kattintson a narancssárga Submit parancsra, ezzel beküldheti a fotókat, amelyek megjelennek a worlddiabetesday.org/activities/gallery oldalon elérhető képgalériában.

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!