Diabétesz Világnap - Székesfehérvár

Fejér Megyei Cukorbetegek Egyesülete és a Cukorbeteg Gyermekeket Támogató Egyesület Székesfehérvár szeretettel meghívja Önöket a Diabétesz Világnapi rendezvényére.

Illusztráció.

Időpont: 2019. november 16. (szombat)
Helyszín: MOL Aréna Sóstó Székesfehérvár Csíkvári út 10.

9.30: Regisztráció
10.00: Megnyitó, Dr. Cser-Palkovics András polgármester

Előadások:

  • Dr. Balsay Miklós (diabetológus, belgyógyász, angiológus) a diabétesz szövődményei, az angiológus szemével. (Székesfehérvár)
  • Dr. Gál Zsolt (endokrinológia, belgyógyászat, diabetológia, klinikai farmakológia) Lehetséges -e valóban egyénre szabott kezelés a cukorbetegekonél? A génektől a gyógyszerig. (Nyíregyháza)
  • Dr. Reibert István (belgyógyász, lipidológus, obezitológus címzetes egyetemi docens a Fejér Megyei Szent György Oktató Kórház igzazgató főorvosa) „Jó szívvel éljünk az édes életben is”
  • Szabóné Hajdú Ildikó (diplomás ápoló, diabetológiai szakápoló, a Cukorbeteg Gyermekeket Támogató Egyesület elnöke) Cukorbeteg lett a gyermek. Hogyan tovább?

Kulturális műsorok: Drotleff Zoltán író költő szavalata, Meridián torna, FŐNIX Rock and Roll Sporttánc Egyesület, Mézvirág kórus és Demeter Kata fellépése (Eger)

Szűrések: InBody, Neuropátia szűrés, vércukor, vérnyomás, véroxigénszint mérés, szemészeti szűrés és tanácsadás, számítógépes talp vizsgálat, dietetikai tanácsadás (felnőtt, gyermek), mágnes karika, Cukor-bomba (CEOSZ)

Végtag- mentő applikáció: Dr. Rozsos István

Díszvendégünk: Buch Tibor színművész, énekes

Kiállítások megtekintése, kóstolások a rendezvény egész tartama alatt: saláta, sajt, édesség

A rendezvény ingyenes, minden látogatót szeretettel várunk!

Szeretne közvetlenül értesülni az újdonságokról? Megrendelési információk

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta,
a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!