A Szurikáta Alapítvány 2020. évi legfontosabb rendezvényei

  • 2020. február 12. (szerda), 10.00–15.00: diabTanoda – pedagógusok felkészítése diabéteszes gyerekek óvodai, iskolai fogadására. Hívjátok fel pedagógusaitok figyelmét az oktatásra! (További oktatási időpontok: 2020. május, szeptember és november.) Figyeljétek a Facebook- és weboldalunkat!
  • 2020. február 29. (szombat): A diabétesz lelki oldala konferenciánkra várjuk a frissen diagnosztizált és a már rutinos szülőket is. Izgalmas programokkal várjuk 9 éves kortól a kiskamaszokat és a kamaszokat.
  • Fuss, Szuri, fuss! A Szurikáta Alapítvány jótékony futói és szurkolói 2020. május 24-én az Aldi Női Futógálán és 2020. október 10–11-én a Spar Budapest Maratonon vesznek részt. Csatlakozzatok jótékony futóként vagy szurkolóként alapítványunkhoz! Jelentkezni a szurikatafuto@gmail.com címen tudtok.
  • 2020. október 17. (szombat): Szurikáta Családi Nap – szülői konferencia, kiállítás, programok kicsiknek és kamaszoknak Budapesten az Elméleti Orvostudományi Központban.

Írjátok be a szurikáta-programokat már most a naptáratokba! A további információkért és a részletes programokért látogassatok el a szurikataalapitvany.hu honlapra, és kedveljétek a Szurikáta Alapítvány Facebook-oldalát.

Kérdésed van? Írj a szurikataalapitvany@gmail.com e-mail címre!

Szeretne közvetlenül értesülni az újdonságokról? Megrendelési információk

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta,
a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!