Accu-Chek Combo Geocaching TúraIdőpont

2014. május 17., szombat, 10 órától kb. 17 óráig

Helyszín

Pákozd-Sukorói Arborétum és Szabadidő Park
(pontos navigációt az indulás előtt a szervezők adnak), majd a Dinnyési Fertő

Tervezett programok a rendezvényen

Délelőtt hajós kirándulás a Velencei-tavon ismertetéssel, a bátrabbak 7 személyes kenuban tehetnek kirándulást vezetéssel. (A hajókirándulás és a kenus túra azonos időben kerül megrendezésre, a jelentkezési lapon azonos személy részére vagy a hajókirándulást, vagy a túrát kérjük bejelölni!) Közös ebéd az arborétumban, majd geocaching: ládakeresés gps-szel nyereményekért. A résztvevőknek csapatonként GPS készüléket biztosítunk, de lehetőség van saját berendezés használatára is. A nap zárásaként (fakultatív) madármegfigyelés a Dinnyési Fertő Természetvédelmi Területen szakvezetéssel.

Utazás

Egyénileg vagy a meghívó centrum szervezésében.

Kiket várunk?

Minden Roche inzulinpumpát használó gyermeket és családját (testvérek, szülők), valamint mindenkit, aki érdeklődik az inzulinpumpa-kezelés iránt.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött! Tartalmazza a szakmai vezetést és ebédet. Kedvezőtlen idő esetén, időjárástól függően a programok megrendezésre kerülnek.

Jelentkezési határidő: 2014. április 25.

Szervezők

A Cukorbetegek Gyermekeket Támogató Egyesület – Székesfehérvár, a 25 éves Diabetes újság és a Roche Magyarország Kft.

A jelentkezés lezárult, köszönjük érdeklődését!

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta,
a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!