Szurkolói információk

A Magyar Cukorbeteg Labdarúgó-válogatott autóbusza terveink szerint augusztus 26-án hajnalban indul Budapestről a Városliget melletti területről, a tervezett érkezés Zadarba kora délután. Az utazási költséget a csapat szponzorai vállalták.

A kísérőknek, családtagoknak, szurkolóknak a horvát szervezők a csapatok szálláshelyén kínálnak elhelyezést. Az ifjúsági szállás jellegű hostel neve és címe: Youth Hostel Zadar, Obala kneza Trpimira 76, 23000 Zára, képeket, leírást a http://www.booking.com/hotel/hr/omladinski-hostel-zadar.hu.html oldalon lehet találni. Elhelyezés 4–6 ágyas szobákban. Díja 40 Euro/fő/éj, ami tartalmazza a teljes ellátást is (reggeli, ebéd, vacsora). Törölközőt nem biztosítanak. A sportcsarnok a szállástól 15 perc sétára található, de folyamatos busztranszfert ígértek.

Szállást önállóan is lehetséges foglalni, amennyiben a hostel nem megfelelő. Ebben az esetben is lehetőség van az étkezést a helyszínen igénybe venni, a teljes ellátás ára 20 Euro/fő/nap.

Első nap este tartják a csapatok sorsolását, a 2-3-4. napokon lesznek a mérkőzések. Természetesen a kísérők részére nincs semmiféle kötelező program. Augusztus 30-án egész napos hajókirándulást szerveznek, ehhez lehetséges csatlakozni, az ára 20 Euro/fő, ami az ebédet tartalmazza. Augusztus 31-én reggeli után indul vissza a magyar busz Budapestre.

A letölthető táblázatot kérjük értelemszerűen kitölteni. A csak nevet beírók részére a helyet biztosítjuk az autóbuszon, de a szállást nem jelezzük a szervezőknek, arról önállóan kell gondoskodni!

A kitöltött adatlap visszaküldendő 2013. július 21-én 15 óráig!

A helyeket a jelentkezések sorrendjében töltjük fel! Minden jelentkezést visszaigazolunk.

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!