Diabetes Junior 2024 nyereményjáték

Részvételi szabályok

A játék szervezője a www.diabetes.hu oldal és a diabetes.hu facebook közösség üzemeltetője, a Tudomány Kiadó Kft.

Résztvevő személyek

A játékban részt vehet minden magyarországi lakcímmel rendelkező felnőttkorú magánszemély (továbbiakban: Játékos). A játékhoz szükséges, hogy a Játékos valós adatokkal regisztrált facebook profillal rendelkező, a diabetes.hu facebook közösség követői közé tartozó magánszemély legyen.

A játék menete

A diabetes.hu facebook közösség oldalán a Diabetes magazin Junior különszámának megjelenése apropóján kiírásra kerül egy bejegyzés, mely a magazin megjelenés tényén felül a játékra való felhívást tartalmazza. A részvételhez a Játékosnak a diabetes.hu facebook oldal követőjének kell lennie (mely a Követem gomb megnyomásával lehetséges), meg kell osztania „nyilvános” láthatóság mellett a bejegyzést (saját idővonalon, bármely csoportban, közösségben stb.), valamint kommentben válaszolnia kell a bejegyzésben részletezett instrukciók szerint.

A bejegyzés megosztása vagy komment elhelyezése jelen játékszabályok elfogadását jelenti.

A játék időtartama

A játék a bejegyzés közzétételével kezdődik és a közzététel napját követő hét utolsó napján 23:59-ig tart. A játék időtartamának kezdete előtt és befejezése után érkező megosztások érvénytelenek.

A nyeremény

A játék lezárulta után 3 nyertes Játékos kerül kisorsolásra. Azon Játékosok vesznek részt a sorsoláson, akik a játék zárásának időpontjában szerepelnek a diabetes.hu facebook oldal követői és a bejegyzés megosztói között, valamint kommentet is helyeztek el a bejegyzésnél. A sorsoláson részt vevő játékosok neveit tartalmazó listából egy online sorsoló alkalmazás választja ki random módon a 3 nyertes Játékost. A sorsolásról képernyőfelvétel készül.

A játék nyereménye egy 15.000 forint értékű Decathlon ajándékutalvány.

A nyeremények nem átruházhatók, és semmilyen esetben nem válthatók át pénzre. A nyertesek részére a nyereményeiket a Tudomány Kiadó Kft. postai úton vagy email-ben kézbesíti. Minden Játékos egy nyereményre jogosult.

Egyéb

A Játékos a játékban történő részvétellel automatikusan elfogadja a jelen szabályokat és feltétel nélküli beleegyezését adja ahhoz, hogy nyertessége esetén neve és lakcíme (kizárólag a település megjelölésével) a www.diabetes.hu weboldalon és a diabetes.hu facebook közösségben feltüntetésre kerül. A szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen szabályzatban foglalt feltételeket vagy a nyereményjátékot akár a nyereményjáték időtartama alatt egyoldalúan módosítsa, vagy megszüntesse. A szabályzat módosításait, illetve a nyereményjáték esetleges megszüntetéséről szóló értesítést a szervező a diabetes.hu közösség facebook oldalán teszi közzé.

 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!