Orvosok üzeneteiTájékozottságTeljes életHelyes életmódReceptek

Diabetes és Hypertonia Magazin

10 éves a Sportos Cukros

Sportos Cukorbetegek Egyesülete

10 éves a Sportos Cukros

Szerző: Muskát Erika

Idén kerek szülinapot ünneplünk, 10 évesek lettünk: 2013. január 30-án került hivatalosan bejegyzésre a Sportos Cukorbetegek Egyesülete, amelyet leginkább Sportos Cukrosként szoktak emlegetni…
 Tovább
10 éves a Sportos Cukros

10 éves a Sportos Cukros

Szerző: Muskát Erika

Idén kerek szülinapot ünneplünk, 10 évesek lettünk: 2013. január 30-án került hivatalosan bejegyzésre a Sportos Cukorbetegek Egyesülete, amelyet leginkább Sportos Cukrosként szoktak emlegetni. Hihetetlen belegondolni, hogy már 10 éve segítjük az 1-es típusú diabétesszel élő kicsik és nagyok életét edukációs célú vagy sportos programjainkkal, támogató tevékenységünkkel.

 Tovább
Sportos életmód a diabétesz menedzselésében

A diabétesz világnapja – 2022

Sportos életmód a diabétesz menedzselésében

Szerző: Muskát Erika

Nívós előadásokkal és neves szakemberek részvételével, valamint színvonalas workshopokkal tarkított programkínálat várta november 13-án a Sportos Cukorbetegek Egyesülete és a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem Sport-táplálkozástudományi Központja közös világnapi rendezvényére érkező vendégeket. Az esemény mottója: Sportos életmód a diabétesz menedzselésében.

 Tovább
Sportos Cukros táborok

Sportos Cukros táborok

Szerző: Muskát Erika

Idén is többféle tábort szervezett a Sportos Cukorbetegek Egyesülete az eltérő igényekre reagálva. Azoknak, akik igazán sok mozgásra vágytak, szeretik feszegetni a határaikat, egy keményebb edzőtábort tartottak Mátraházán, a kisebbeket napközis élménytáborban várták Budapesten, a nagyobbak számára pedig sok kirándulással, élményprogramokkal teli sporttábort szerveztek szintén Mátraházán.

 Tovább
 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!