Diabetes és Hypertonia Magazin

Ultra Marketing <span>Kft.</span>

Ultra Marketing Kft.

Cimkék:

A közel 20 éve, 1991-ben alapított Ultra Marketing Kft. gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású termékek, kozmetikumok, orvostechnikai eszközök, kötszerek kizárólagos forgalmazásával foglalkozik. Közismert termékeik a gyógyszertárakban vény nélkül beszerezhetők.

1145 Budapest, Mexikói út 33.

 Tovább
Tudomány <span>Kiadó Kft.</span>

Tudomány Kiadó Kft.

Cimkék:

A kiadó hét orvosszakmai lapja mellett tíz éve gondozza a Diabetes c. betegtájékoztató újságot, valamint tavaly óta megjelenteti a Hypertonia és a kardiovaszkuláris rendszer c. ismeretterjesztő magazint a Magyar Hypertonia Társaság és a Magyar Nephrológiai Társaság szakmai támogatásával. Kiállítási standjukon kedvezményes megrendelési, valamint akciós könyvvásárlási lehetőséggel és garantált meglepetéssel várják az érdeklődőket. A standon Miklosovits László grafikusművész, a Diabetes képregénysorozatának alkotója is várja a látogatókat.

1146 Budapest, Hermina út 57–59.

 Tovább
SpringMed <span>Kiadó</span>

SpringMed Kiadó

Cimkék:

A SpringMed Kiadó 2002-ben kezdte meg tevékenységét azzal a céllal, hogy minőségi egészségügyi ismeretterjesztő, egészségnevelő és orvosi kiadványokat hozzon létre. Minden kiadványuk hazai szakmai és/vagy civil szervezetek közreműködésével jelenik meg, s a könyveket az adott terület vezető szakemberei írják és lektorálják. A betegtájékoztatás és egészségnevelés mellett hangsúlyt fektetnek a magyar és idegen nyelvű orvosi szakkönyvkiadásra is. Mottójuk: Tájékozott beteg – fél gyógyulás.

1114 Budapest, Kosztolányi Dezső tér 7. fszt. 2.

 Tovább
Servier Hungária <span>Kft.</span>

Servier Hungária Kft.

Cimkék:

A gyógyszergyár támogatásával működő standon diétás sarkot találhatnak az érdeklődők. Nagy Margit dietetikus, a Diabetes c. lap konyhasarok rovatának vezetője és munkatársai kóstolóval, bemutatóval és szakmai tanácsadással várják a látogatókat.

1062 Budapest, Váci út 1–3.

 Tovább
Roche (Magyarország) <span>Kft.</span>

Roche (Magyarország) Kft.

Cimkék:

A Roche innovatív és emberközeli gyógyászati megoldásokkal segíti a cukorbetegek mindennapjait. Ezért fejlesztették ki az ­Accu-Chek® Active vércukormérő készüléket, amely maradéktalanul kielégíti a korszerű vércukormérőkkel szemben elvárható követelményeket. Az új Accu-Chek® Active a diabéteszesek hasznos társa lehet a rendszeres vércukormérésekben. Bővebb információ: www.vercukormeres.hu.

2040 Budaörs, Edison u. 1.

 Tovább
Pfizer <span>Kft.</span>

Pfizer Kft.

Cimkék:

A Pfizer a világ legnagyobb gyógyszergyártója. A vállalat számára nincs fontosabb az innovációnál, a kutatás-fejlesztésnél, mely a Pfizer esetében nemcsak új hatékony gyógyszerekhez és biotechnológiai termékekhez vezet, hanem életek megmentéséhez, fenntartásához, és az életminőség javításához. A Pfizer évente világszerte hozzávetőlegesen 7,1 milliárd dollárt költ kutatás-fejlesztésre. Többet, mint bármely iparág bármely vállalata. A Pfizer magyarországi vállalata számos kezdeményezést támogat: a médiaunió főtámogatója, a Bolyai-díj főtámogatója.

 Tovább
Ofotért

Ofotért

Cimkék:

Az Ofotért, Magyarország legnagyobb optikai hálózata, idén 60 éves születésnapját ünnepli! 68 üzletük mindegyike az országos hálózat minőségi előírásainak megfelelő szolgáltatásokkal, széles választékkal és kedvező akciókkal várja vásárlóit. Modern szaküzleteik teljes körű optikai szolgáltatást kínálnak a vásárlóknak, legyen szó látásvizsgálatról, szemüvegkészítésről, kontaktlencse-illesztésről, vagy akár egy új, divatos napszemüveg kiválasztásáról. Természetesen az egyéb, látáskorrekcióval kapcsolatos termékek is (pl. kontaktlencse-folyadék) megtalálhatók üzleteikben.

Az Ofotért szolgáltatásaival, termékeivel kapcsolatos kérdésikre választ kaphatnak a vevőszolgálaton, a 06-80-2-OFOTÉRT ingyenesen hívható telefonszámon (06-80-2-6368378).

 Tovább
Novo Nordisk <span>Hungária Kft.</span>

Novo Nordisk Hungária Kft.

Cimkék:

A világ egyik vezető inzulingyártója, a Novo Nordisk, dán székhelyű gyógyszergyártó vállalat 80 éve élen jár a cukorbetegség kezelésében. Ma a hagyományos inzulinokon túl a modern inzulinok széles skáláját kínálják a betegek számára. Minőségi inzulinadagoló eszközeik biztonságot, megbízhatóságot garantálnak. A Novo Nordisk modern inzulinjai hozzájárulnak a hosszú távon is szövődménymentes, teljes élet lehetőségéhez, ezzel a cukorbetegek széles körében változtatva meg a diabétesz lefolyását.

1025 Budapest, Felsőzöldmáli út 35.

Ingyenesen hívható zöldszám, munkanapokon 9–12-ig: (80) 200-970

 Tovább
MSD

MSD

Cimkék:

Innováció a hatékony koleszterinszint-csökkentésben.

 Tovább
Merck Kft. – <span>Merck Serono üzletág</span>

Merck Kft. – Merck Serono üzletág

Cimkék:

A németországi központú Merck évtizedek óta a világ vezető gyógyszergyártói közé tartozik a cukorbetegség kezelésének területén. Elsőként fejlesztettek ki kifejezetten cukorbetegek részére összeállított, vitamin- és ásványianyag-tartalmú készítményt – a szükséges életmódváltozás és a gyógyszeres kezelés kiegészítőjeként e készítmény segít teljessé tenni a cukorbetegek terápiáját. A Merck Kft. 16 éves története során számos szakmai és civil, diabétesszel kapcsolatos kezdeményezést támogatott, és támogat folyamatosan, hiszen a betegek tájékozottsága és tudatossága a sikeres terápia egyik alapköve.

1113 Budapest, Bocskai út 134-146.

 Tovább
Medical Group <span>Kereskedelmi Kft.</span>

Medical Group Kereskedelmi Kft.

Cimkék:

Újdonságok az egészségvédelemben, egészség egy életen át… Szűrővizsgálatok: vérnyomásmérés: új technológia alkalmazása – a pontatlan mérés kiküszöbölhető; véroxigén-vizsgálat; minilabor teszt – vércukor-, koleszterin-, húgysavmérés; szív- és érrendszeri vizsgálat; testzsírszázalék mérése.

2351 Alsónémedi, Északi Ipartelep 1.

 Tovább
Magyar <span>Diabetes Társaság</span>

Magyar Diabetes Társaság

Cimkék:

A Magyar Diabetes Társaság 2001 őszén indította el honlapját www.diabet.hu címen, melynek elsődleges célja a társaság tagjai (orvosok, nővérek, dietetikusok) közti e-kommunikáció bonyolítása és folyamatos fejlesztése. A honlapon kialakították és folyamatosan bővítík betegtájékoztató információs oldalaikat is, ahol rendszeresen frissülő tartalmat kínálnak a cukorbetegeknek és hozzátartozóiknak. A későbbiekben tervezik a pácienseknek, érdeklődőknek szóló e-Hírlevél szolgáltatás beindítását is. Kiemelt fontosságú szolgáltatásuk a Cukorbeteg Szakellátóhelyek Elektronikus Nyilvántartó Rendszere, a térképes kereső segítségével Ön is megtalálhatja az otthonához legközelebb működő akkreditált Cukorbeteg Szakellátóhelyet!

 Tovább
MBT Magyarország <span>Kft.</span>

MBT Magyarország Kft.

Cimkék:

Az MBT az egyetlen olyan fiziológiás lábbeli, aminek pozitív hatásai az emberi mozgatórendszerre tudományosan is bizonyított. Az MBT különleges kiképzésű talpával, a természetes, puha talajon való járás érzetét kelti. A hagyományos cipő megtámasztja a lábat, amely nem természetes módon stabilizálja a testet, ezzel ellentétben az MBT-ben való természetes instabil járás során egy természetes egyensúlyozó mozgás jön létre.

Standunkon gyógytornász szakembereink ingyenes számítógépes talpvizsgálatot végeznek, aminek az eredményét részletesen elmagyarázzák. Ezt követően ingyenes MBT kipróbálásra is lehetőség van.

Az MBT célja, hogy szerte a világon segítsen az embereknek egy egészségesebb, aktívabb és boldogabb élet elérésében. Az MBT meggyőződése, hogy az ember fittsége és egészsége nagymértékben függ attól, hogyan jár – ezt a meggyőződést már számos független laboratórium tudományos vizsgálata is igazolta. Az MBT célja ezért az, hogy ráirányítsa a figyelmet a helyes járástechnikára, melynek az MBT a segédeszköze. A helyes járásmód szervezetre gyakorolt pozitív hatásait szeretné minél több ember számára lehetővé tenni.

2045 Törökbálint, Hosszúrét utca 1. (VIV Center)

 Tovább

Máger József és Gézsiné Márta

Cimkék:

„Édes Élet cukorbetegeknek” receptkönyvsorozat árusítása: diabetikus sütemények, lekvárok, befőttek, savanyúságok házi készítése kipróbált receptek alapján! Étrendminták. A könyvek bolti forgalomban nem kaphatók, megrendelhetők a szerzőtől.

Telefon: (30) 618-5164, (1) 264-1461

E-mail: magerjoska@freemail.hu

 Tovább
LEO <span>Klub</span>

LEO Klub

Cimkék:

A „Tudj és Merj!” egy olyan speciális társasjáték, amely diabéteszes gyerekeknek és családtagjaiknak segít játszva megtanulni, hogyan kell együtt élniük betegségükkel. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a játék a helyes táplálkozás és életmód bemutatásával sokat segített az 1-es típusú diabéteszben szenvedő gyermekeken. A LEO Klubok fontos célja a társasjáték segítségével megelőzni a cukorbetegség gyakori szövődményét, a látásvesztést.

A LEO Klubok olyan karitatív ifjúsági társaságok, amelyeknek tagjai szabadidejük egy részét szívesen fordítják jószolgálati tevékenységre. E tevékenység szerves részét képezi a 2005-ben indult Diabétesz program.

Az 1980-as években készült társasjáték megújításának ötlete után felkeresték az Országos Diabétesz Szövetség elnökségét, s támogatásukkal végül elindult a játék újragyártása. A dobozokat a LEO-k saját kezűleg állították össze. Terveik szerint a cukorbeteg gyermekeket gondozó kórházi osztályok térítésmentesen, az érintett családok egy jelképes összegért juthatnak a játékhoz. Az ebből befolyó összegből további társasjátékokat gyártanak majd, vagy egy diabéteszes gyerekeket gondozó szervezet támogatására fordítják. Bővebben a LEO Klubról és a társasjátékról a www.leo.hu címen olvashatnak!

 Tovább
 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!