Diabetes és Hypertonia Magazin

Diab-Pont <span>Kft.</span>

Diab-Pont Kft.

Cimkék:

A Diab-Pont Kft. családi vállalkozásként jött létre abból a célból, hogy a cukorbetegek számára az ország bármely pontján megbízható módon elérhetővé tegye a diabetikus élelmiszerek széles választékát, és információszolgáltatással, tanácsadással megkönnyítse a személyre szabott diéta kialakítását. Szolgáltatásaik: életmódtanácsok, receptek, tápanyagtáblázatok, élelmiszerek, webáruház egy helyen.

2030 Érd, Mester u. 39.

 Tovább

Diabet Trade Kft.

Cimkék:

A Diabet Trade Kft. 2004-ben alakult kisvállalkozás. Céluk, hogy a szegedi Gabonatermesztési Kutató Kht.-val közösen fejlesztett, a cukorbetegek diétájában használható ­DIABET-MIX diabetikus lisztkeverékek, készlisztek, linzerliszt, valamint a ­DIABET-MAX sütőipari termékek és száraztészta termékcsalád forgalmazását segítsék. A DIABET-MIX és DIABET-MAX élelmiszercsalád a szénhidrátszegény táplálkozás mellett a koleszteringondokkal, lipidanyagcsere-zavarral küszködők, valamint a fogyókúrázók étrendjébe is ajánlható termék. A www.diabettrade.hu internetes honlapon FE-MINI termékek és DIABET-MIX termékek utánvétes rendelését kínálják.

6726 Szeged, Tambura u. 5.

 Tovább
Diabétesz Junior <span>– Cukorbeteg Gyermekek Magyarország</span>

Diabétesz Junior – Cukorbeteg Gyermekek Magyarország

Cimkék:

„Gyógyíthatatlan betegség, váratlan eszméletvesztés, súlyos szövődmények…” – ilyen gondolatok gyötörhetnek egy cukorbeteg gyermeket. Országos szövetségükkel 1996 óta azon dolgoznak, hogy a diabéteszessé váló gyermekek minél könnyebben úrrá tudjanak lenni kezdeti nehézségeiken. Programjaikkal (klubjaikkal, nyári táboraikkal, országos rendezvényeikkel) biztonságos gyakorlóterepet biztosítanak számukra, hogy felkészült szakembereik figyelő-óvó jelenlétében szállhassanak szembe a „démonnal”, hogy aztán önbizalommal telve megszelídítsék, és végleg elfogadják mindennapi társként diabéteszüket.

Az országos szövetség a Diabetes betegtájékoztató lappal közösen nagyszabású, országos pályázattal készül a 20. szülinapi rendezvényre. Részletes információkért keresse fel standjukat a Veszprémi Arénában, vagy látogasson el honlapjukra.

Infovonal: (30) 326-6828

 Tovább

Családi pénzmagazin

Cimkék:

A Családi pénzmagazin szakértőcsapata azzal a céllal indította el szolgáltatói oldalát, hogy támaszt, iránytűt adjon a pénz világában, hogy minden ilyen irányú lépését körültekintően, lehetőség szerint a legtöbb szempont figyelembevételével tervezze meg. Ebben a tervezésben segít a teljes körű elemzéstől a megvalósításig, sőt azon túl.

Személyes, meghitt légkörben, felkészült szakértői csapat áll az érdeklődők rendelkezésére. Külön-külön már mindenki bizonyított eddigi munkásságával, hisznek abban, hogy együtt még hatékonyabban tudnak segíteni.

 Tovább

Cukorbetegek boltja

Cimkék:

Minden egy helyen, amire a cukorbetegnek szüksége van!

 Tovább
Bátor Tábor <span>Alapítvány</span>

Bátor Tábor Alapítvány

Cimkék:

Élményterápiás táboraikba cukorbeteg és más krónikus betegséggel kezelt gyerekeket várnak. A Bátor Tábor 2001 óta 1900 beteg gyermek arcára varázsolt mosolyt. A táborozók állandó szakorvosi felügyelet mellett olyan programokon vehetnek részt, amelyeken betegségükből adódóan máshol nincs lehetőségük. Kipróbálhatják az íjászatot, a lovaglást, a kalandpályát, különféle sportokat, kézművességet, színjátszást, zenélést, nincs más dolguk, csak játszani.

Bátor tábor, ahol mindig süt a nap!

1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57.

 Tovább
Alapítvány <span>a Cukorbetegekért</span>

Alapítvány a Cukorbetegekért

Cimkék:

Az Alapítvány a Cukorbetegekért 1990-ben alakult. Elsősorban a cukorbetegek oktatását, páciensképzéseket támogatják, orvos- és nővérképzések szervezésében vesznek részt, részt vállalnak a Magyar Diabetes Társaság Kongresszusának létrehozásában, valamint nevükhöz fűződik a Dunántúli Diabetes Hétvége.

8200 Veszprém, Templom út 9.

 Tovább
77 Elektronika <span>Kft.</span>

77 Elektronika Kft.

Cimkék:

A 77 Elektronika 1986-ban alakult meg Budapesten, és hamarosan jól működő, elismert magyar tulajdonú magánvállalat lett. Folyamatos növekedésük záloga cégfilozófiájuk, amely innovációra, fejlesztésre épít. Az orvosi elektronika területén a 77 Elektronika vércukormérő és vizeletvizsgáló reflexiós fotométereket, valamint ezek reagens anyagait gyártja személyes és laboratóriumi használatra.

A vállalat rendszeresen támogatja a cukorbetegséggel kapcsolatos rendezvényeket, klubokat, szakembereket.

1116 Budapest, Fehérvári út 98.

 Tovább

„Képzett beteg” program

Cimkék:

A Tudomány Kiadó és az Alapítvány a Cukorbetegekért standján, valamint a hoszteszektől kapható a „Képzett beteg” kártya…
 Tovább

További szálláshelyek

Cimkék:

A vendégek elhelyezése 3 vagy 4 ágyas szobákban történik, közös mellékhelyiségek használatával. A mellékhelyiségek szintenként, a folyosó végén találhatóak…
 Tovább

Cimkék:

„Hotel Magister” (2006-ban átadott modern egyetemi diákhotel) 8200 Veszprém, József Attila u…
 Tovább

Diabetes-túra Kaposváron

Cimkék:

A kedves Olvasó most egy rendhagyó beszámolót olvashat. Készítője botcsinálta újságíró, nem a szavak, inkább a képek embere. Történt ugyanis, hogy elkövetkezett az idei utolsó „Túra az egészségért – Nem csak diabéteszeseknek” megszervezése…
 Tovább

Diabetes-túra Egerben

Cimkék:

Imádni való dolog újságírónak lenni. No nem a cikk leadási határideje előtt éjjel kettőkor, az első bekezdés végét gépelve; szerkesztőként nem a lapzárta délutánján, mikor a szükséges nyolc cikk helyett három van az asztalon…
 Tovább

Diabetes-túra Zalaegerszegen

Cimkék:

A hajnali esőtől foltos utak köszöntötték a zalaegerszegieket május 24-én reggel…
 Tovább

Diabetes-túra Tihanyban

Cimkék:

Az is bolond, aki a bolond áprilisban kirándulást szervez – néztünk össze Béki Jánossal, a diabetes-túra szervezőjével április 19-én délelőtt, 10 óra előtt 5 perccel…
 Tovább
 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!