Diabetes és Hypertonia Magazin

MSD

MSD

Cimkék:

Innováció a hatékony koleszterinszint-csökkentésben.

 Tovább
Merck Kft. – <span>Merck Serono üzletág</span>

Merck Kft. – Merck Serono üzletág

Cimkék:

A németországi központú Merck évtizedek óta a világ vezető gyógyszergyártói közé tartozik a cukorbetegség kezelésének területén. Elsőként fejlesztettek ki kifejezetten cukorbetegek részére összeállított, vitamin- és ásványianyag-tartalmú készítményt – a szükséges életmódváltozás és a gyógyszeres kezelés kiegészítőjeként e készítmény segít teljessé tenni a cukorbetegek terápiáját. A Merck Kft. 16 éves története során számos szakmai és civil, diabétesszel kapcsolatos kezdeményezést támogatott, és támogat folyamatosan, hiszen a betegek tájékozottsága és tudatossága a sikeres terápia egyik alapköve.

1113 Budapest, Bocskai út 134-146.

 Tovább
Medical Group <span>Kereskedelmi Kft.</span>

Medical Group Kereskedelmi Kft.

Cimkék:

Újdonságok az egészségvédelemben, egészség egy életen át… Szűrővizsgálatok: vérnyomásmérés: új technológia alkalmazása – a pontatlan mérés kiküszöbölhető; véroxigén-vizsgálat; minilabor teszt – vércukor-, koleszterin-, húgysavmérés; szív- és érrendszeri vizsgálat; testzsírszázalék mérése.

2351 Alsónémedi, Északi Ipartelep 1.

 Tovább
Magyar <span>Diabetes Társaság</span>

Magyar Diabetes Társaság

Cimkék:

A Magyar Diabetes Társaság 2001 őszén indította el honlapját www.diabet.hu címen, melynek elsődleges célja a társaság tagjai (orvosok, nővérek, dietetikusok) közti e-kommunikáció bonyolítása és folyamatos fejlesztése. A honlapon kialakították és folyamatosan bővítík betegtájékoztató információs oldalaikat is, ahol rendszeresen frissülő tartalmat kínálnak a cukorbetegeknek és hozzátartozóiknak. A későbbiekben tervezik a pácienseknek, érdeklődőknek szóló e-Hírlevél szolgáltatás beindítását is. Kiemelt fontosságú szolgáltatásuk a Cukorbeteg Szakellátóhelyek Elektronikus Nyilvántartó Rendszere, a térképes kereső segítségével Ön is megtalálhatja az otthonához legközelebb működő akkreditált Cukorbeteg Szakellátóhelyet!

 Tovább
MBT Magyarország <span>Kft.</span>

MBT Magyarország Kft.

Cimkék:

Az MBT az egyetlen olyan fiziológiás lábbeli, aminek pozitív hatásai az emberi mozgatórendszerre tudományosan is bizonyított. Az MBT különleges kiképzésű talpával, a természetes, puha talajon való járás érzetét kelti. A hagyományos cipő megtámasztja a lábat, amely nem természetes módon stabilizálja a testet, ezzel ellentétben az MBT-ben való természetes instabil járás során egy természetes egyensúlyozó mozgás jön létre.

Standunkon gyógytornász szakembereink ingyenes számítógépes talpvizsgálatot végeznek, aminek az eredményét részletesen elmagyarázzák. Ezt követően ingyenes MBT kipróbálásra is lehetőség van.

Az MBT célja, hogy szerte a világon segítsen az embereknek egy egészségesebb, aktívabb és boldogabb élet elérésében. Az MBT meggyőződése, hogy az ember fittsége és egészsége nagymértékben függ attól, hogyan jár – ezt a meggyőződést már számos független laboratórium tudományos vizsgálata is igazolta. Az MBT célja ezért az, hogy ráirányítsa a figyelmet a helyes járástechnikára, melynek az MBT a segédeszköze. A helyes járásmód szervezetre gyakorolt pozitív hatásait szeretné minél több ember számára lehetővé tenni.

2045 Törökbálint, Hosszúrét utca 1. (VIV Center)

 Tovább

Máger József és Gézsiné Márta

Cimkék:

„Édes Élet cukorbetegeknek” receptkönyvsorozat árusítása: diabetikus sütemények, lekvárok, befőttek, savanyúságok házi készítése kipróbált receptek alapján! Étrendminták. A könyvek bolti forgalomban nem kaphatók, megrendelhetők a szerzőtől.

Telefon: (30) 618-5164, (1) 264-1461

E-mail: magerjoska@freemail.hu

 Tovább
LEO <span>Klub</span>

LEO Klub

Cimkék:

A „Tudj és Merj!” egy olyan speciális társasjáték, amely diabéteszes gyerekeknek és családtagjaiknak segít játszva megtanulni, hogyan kell együtt élniük betegségükkel. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a játék a helyes táplálkozás és életmód bemutatásával sokat segített az 1-es típusú diabéteszben szenvedő gyermekeken. A LEO Klubok fontos célja a társasjáték segítségével megelőzni a cukorbetegség gyakori szövődményét, a látásvesztést.

A LEO Klubok olyan karitatív ifjúsági társaságok, amelyeknek tagjai szabadidejük egy részét szívesen fordítják jószolgálati tevékenységre. E tevékenység szerves részét képezi a 2005-ben indult Diabétesz program.

Az 1980-as években készült társasjáték megújításának ötlete után felkeresték az Országos Diabétesz Szövetség elnökségét, s támogatásukkal végül elindult a játék újragyártása. A dobozokat a LEO-k saját kezűleg állították össze. Terveik szerint a cukorbeteg gyermekeket gondozó kórházi osztályok térítésmentesen, az érintett családok egy jelképes összegért juthatnak a játékhoz. Az ebből befolyó összegből további társasjátékokat gyártanak majd, vagy egy diabéteszes gyerekeket gondozó szervezet támogatására fordítják. Bővebben a LEO Klubról és a társasjátékról a www.leo.hu címen olvashatnak!

 Tovább
Karamell-Snack <span>Élelmiszergyártó Kft.</span>

Karamell-Snack Élelmiszergyártó Kft.

Cimkék:

A Karamell Snack Kft. gyártja és forgalmazza a diabetikus Diabette és Wellness termékeket, valamint ropit, extrudált alapú sós és édes snacket, kézi gyártású konyakmeggyet, mártott és mártatlan ostyákat, illetve egyéb csokoládés termékeket.

6300 Kalocsa, Ciglidi út 2/A.

 Tovább
Inulin Med <span>Kft.</span>

Inulin Med Kft.

Cimkék:

Édes élet cukor nélkül. A csicsókából kinyert inulin nagy méretű növényi rostanyag, amely képessé teszi a szervezetet arra, hogy regeneráló, öngyógyító tevékenységét maximálisan el tudja látni. Összetett szénhidrátvegyület, a prebiotikumok egyik fajtája. Eltér az ebbe a kategóriába tartozó keményítőktől, vagyis nem tekinthető cukornak sem, annak ellenére, hogy édes ízű. A nagy eltérést ezektől az adja, hogy az inulint az emberi szervezet inzulin nélkül is képes hasznosítani. Sem az emberi szájban, sem az emésztőszervekben nincs olyan enzim, amely képes lenne feloldani vagy megemészteni, csak a vastagbél hasznos baktériumai (probiotikumok), amelyeknek tápanyagául szolgál.

 Tovább
I.D.C. <span>Hungária Zrt.</span>

I.D.C. Hungária Zrt.

Cimkék:

Az I.D.C Hungária Zrt. 100 éves tradícióval rendelkező, édesipari termékeket gyártó stabil közép-európai holding része. Magyarországon a diabetikus ostyák piacán vezető szerepet töltenek be, többször megkapták az „Év diabetikus terméke” díjat.

2310 Szigetszentmiklós, Leshegy u. 3.

 Tovább
Életöröm <span>Idősek Otthona & Hotel</span>

Életöröm Idősek Otthona & Hotel

Cimkék:

Hiányzik a biztonság? Magányosnak érzi magát? Töltse gondtalanul nyugdíjas éveit! Válassza az Életöröm idősek otthonát! Foglaljon le most egy apartmant, ezzel biztosítja jövőjét. Költözzön akkor, ha már szükségét érzi!

8200 Veszprém, Sólyi u. 20

 Tovább
Diab-Pont <span>Kft.</span>

Diab-Pont Kft.

Cimkék:

A Diab-Pont Kft. családi vállalkozásként jött létre abból a célból, hogy a cukorbetegek számára az ország bármely pontján megbízható módon elérhetővé tegye a diabetikus élelmiszerek széles választékát, és információszolgáltatással, tanácsadással megkönnyítse a személyre szabott diéta kialakítását. Szolgáltatásaik: életmódtanácsok, receptek, tápanyagtáblázatok, élelmiszerek, webáruház egy helyen.

2030 Érd, Mester u. 39.

 Tovább

Diabet Trade Kft.

Cimkék:

A Diabet Trade Kft. 2004-ben alakult kisvállalkozás. Céluk, hogy a szegedi Gabonatermesztési Kutató Kht.-val közösen fejlesztett, a cukorbetegek diétájában használható ­DIABET-MIX diabetikus lisztkeverékek, készlisztek, linzerliszt, valamint a ­DIABET-MAX sütőipari termékek és száraztészta termékcsalád forgalmazását segítsék. A DIABET-MIX és DIABET-MAX élelmiszercsalád a szénhidrátszegény táplálkozás mellett a koleszteringondokkal, lipidanyagcsere-zavarral küszködők, valamint a fogyókúrázók étrendjébe is ajánlható termék. A www.diabettrade.hu internetes honlapon FE-MINI termékek és DIABET-MIX termékek utánvétes rendelését kínálják.

6726 Szeged, Tambura u. 5.

 Tovább
Diabétesz Junior <span>– Cukorbeteg Gyermekek Magyarország</span>

Diabétesz Junior – Cukorbeteg Gyermekek Magyarország

Cimkék:

„Gyógyíthatatlan betegség, váratlan eszméletvesztés, súlyos szövődmények…” – ilyen gondolatok gyötörhetnek egy cukorbeteg gyermeket. Országos szövetségükkel 1996 óta azon dolgoznak, hogy a diabéteszessé váló gyermekek minél könnyebben úrrá tudjanak lenni kezdeti nehézségeiken. Programjaikkal (klubjaikkal, nyári táboraikkal, országos rendezvényeikkel) biztonságos gyakorlóterepet biztosítanak számukra, hogy felkészült szakembereik figyelő-óvó jelenlétében szállhassanak szembe a „démonnal”, hogy aztán önbizalommal telve megszelídítsék, és végleg elfogadják mindennapi társként diabéteszüket.

Az országos szövetség a Diabetes betegtájékoztató lappal közösen nagyszabású, országos pályázattal készül a 20. szülinapi rendezvényre. Részletes információkért keresse fel standjukat a Veszprémi Arénában, vagy látogasson el honlapjukra.

Infovonal: (30) 326-6828

 Tovább

Családi pénzmagazin

Cimkék:

A Családi pénzmagazin szakértőcsapata azzal a céllal indította el szolgáltatói oldalát, hogy támaszt, iránytűt adjon a pénz világában, hogy minden ilyen irányú lépését körültekintően, lehetőség szerint a legtöbb szempont figyelembevételével tervezze meg. Ebben a tervezésben segít a teljes körű elemzéstől a megvalósításig, sőt azon túl.

Személyes, meghitt légkörben, felkészült szakértői csapat áll az érdeklődők rendelkezésére. Külön-külön már mindenki bizonyított eddigi munkásságával, hisznek abban, hogy együtt még hatékonyabban tudnak segíteni.

 Tovább
 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta, a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!