Minden lehetséges

Diabéteszes búvárrégész

Farsangi fánk

Farsangi Accu-Chek Főzőklub

Farsangi fánk

1 darab tápanygtartalma: Energia Fehérje Zsír Szénhidrát 147 kcal 4 g 6 g 19 g Hozzávalók 10 darabhoz
 … Tovább
Tejszínes-zöldséges csirkeegytál

Farsangi Accu-Chek Főzőklub

Tejszínes-zöldséges csirkeegytál

1 adag tápanygtartalma: Energia Fehérje Zsír Szénhidrát 343 kcal 28 g 20 g 13 g Hozzávalók 4 adaghoz: 300 g csirke- vagy pulykamellfilé 100 g sárgarépa 100 g kaliforniai paprika 100 g cukkini
 … Tovább
Mascarponés-sonkás-sajtos melegszendvicskrém

Farsangi Accu-Chek Főzőklub

Mascarponés-sonkás-sajtos melegszendvicskrém

1 adag tápanygtartalma (kenyér nélkül): Energia Fehérje Zsír Szénhidrát 240 kcal 15 g 19 g 2 g Hozzávalók 4
 … Tovább

Farsangi Accu-Chek Főzőklub

Az Accu-Chek Főzőklub sorozat többalkalmas, több célcsoportra fókuszáló program, amelyet a Roche Magyarország Kft. hozott létre. Nyíregyházán, a Leonardo Séf Akadémián immár negyedik alkalommal főztünk együtt, ezúttal ismét a kisgyermekekkel és családjukkal.

 … Tovább
Párolt spenót friss sajttal

Receptsarok – Indiából

Párolt spenót friss sajttal

Idén lapunk minden számában egy-egy nagyobb országot vagy régiót tervezünk körbejárni a diabétesz kapcsán, most Indiáról olvashattak lapunkban. Szeretnénk ezt a kitekintést a konyhában is megmutatni, olyan más ízvilágot hozni, ami könnyen illeszthető a diabéteszes étrendhez. A recepteket Lajosházi Pétertől kaptuk. Kellemes kísérletezést, jó étvágyat!

 … Tovább
Kheera nariyal raita – uborka és kókusz kapros joghurtban

Receptsarok – Indiából

Kheera nariyal raita – uborka és kókusz kapros joghurtban

Idén lapunk minden számában egy-egy nagyobb országot vagy régiót tervezünk körbejárni a diabétesz kapcsán, most Indiáról olvashattak lapunkban. Szeretnénk ezt a kitekintést a konyhában is megmutatni, olyan más ízvilágot hozni, ami könnyen illeszthető a diabéteszes étrendhez. A recepteket Lajosházi Pétertől kaptuk. Kellemes kísérletezést, jó étvágyat!

 … Tovább
Paneer sajt, cukkini és kaliforniai paprika

Receptsarok – Indiából

Paneer sajt, cukkini és kaliforniai paprika

Idén lapunk minden számában egy-egy nagyobb országot vagy régiót tervezünk körbejárni a diabétesz kapcsán, most Indiáról olvashattak lapunkban. Szeretnénk ezt a kitekintést a konyhában is megmutatni, olyan más ízvilágot hozni, ami könnyen illeszthető a diabéteszes étrendhez. A recepteket Lajosházi Pétertől kaptuk. Kellemes kísérletezést, jó étvágyat!

 … Tovább

Receptsarok – Indiából

Cukkini, zöld kaliforniai paprika és paradicsom – egyszerű nyári ebédétel

Idén lapunk minden számában egy-egy nagyobb országot vagy régiót tervezünk körbejárni a diabétesz kapcsán, most Indiáról olvashattak lapunkban. Szeretnénk ezt a kitekintést a konyhában is megmutatni, olyan más ízvilágot hozni, ami könnyen illeszthető a diabéteszes étrendhez. A recepteket Lajosházi Pétertől kaptuk. Kellemes kísérletezést, jó étvágyat!

 … Tovább

Receptsarok – Indiából

Zöldborsós káposzta

Idén lapunk minden számában egy-egy nagyobb országot vagy régiót tervezünk körbejárni a diabétesz kapcsán, most Indiáról olvashattak lapunkban. Szeretnénk ezt a kitekintést a konyhában is megmutatni, olyan más ízvilágot hozni, ami könnyen illeszthető a diabéteszes étrendhez. A recepteket Lajosházi Pétertől kaptuk. Kellemes kísérletezést, jó étvágyat!

 … Tovább
Avokádókrémes karfiolcsoda

Receptsarok – Indiából

Avokádókrémes karfiolcsoda

Idén lapunk minden számában egy-egy nagyobb országot vagy régiót tervezünk körbejárni a diabétesz kapcsán, most Indiáról olvashattak lapunkban. Szeretnénk ezt a kitekintést a konyhában is megmutatni, olyan más ízvilágot hozni, ami könnyen illeszthető a diabéteszes étrendhez. A recepteket Lajosházi Pétertől kaptuk. Kellemes kísérletezést, jó étvágyat!

 … Tovább
Nariyal matar shorba – paradicsomos brokkoli

Receptsarok – Indiából

Nariyal matar shorba – paradicsomos brokkoli

Idén lapunk minden számában egy-egy nagyobb országot vagy régiót tervezünk körbejárni a diabétesz kapcsán, most Indiáról olvashattak lapunkban. Szeretnénk ezt a kitekintést a konyhában is megmutatni, olyan más ízvilágot hozni, ami könnyen illeszthető a diabéteszes étrendhez. A recepteket Lajosházi Pétertől kaptuk. Kellemes kísérletezést, jó étvágyat!

 … Tovább

Receptsarok – Indiából

Tök zöldborsóval és mandulával

Idén lapunk minden számában egy-egy nagyobb országot vagy régiót tervezünk körbejárni a diabétesz kapcsán, most Indiáról olvashattak lapunkban. Szeretnénk ezt a kitekintést a konyhában is megmutatni, olyan más ízvilágot hozni, ami könnyen illeszthető a diabéteszes étrendhez. A recepteket Lajosházi Pétertől kaptuk. Kellemes kísérletezést, jó étvágyat!

 … Tovább
Párolt spenót

Receptsarok – Indiából

Párolt spenót

Idén lapunk minden számában egy-egy nagyobb országot vagy régiót tervezünk körbejárni a diabétesz kapcsán, most Indiáról olvashattak lapunkban. Szeretnénk ezt a kitekintést a konyhában is megmutatni, olyan más ízvilágot hozni, ami könnyen illeszthető a diabéteszes étrendhez. A recepteket Lajosházi Pétertől kaptuk. Kellemes kísérletezést, jó étvágyat!

 … Tovább
Indiai paradicsomleves

Receptsarok – Indiából

Indiai paradicsomleves

Idén lapunk minden számában egy-egy nagyobb országot vagy régiót tervezünk körbejárni a diabétesz kapcsán, most Indiáról olvashattak lapunkban. Szeretnénk ezt a kitekintést a konyhában is megmutatni, olyan más ízvilágot hozni, ami könnyen illeszthető a diabéteszes étrendhez. A recepteket Lajosházi Pétertől kaptuk. Kellemes kísérletezést, jó étvágyat!

 … Tovább
Vajpuha tök paradicsommal

Receptsarok – Indiából

Vajpuha tök paradicsommal

Idén lapunk minden számában egy-egy nagyobb országot vagy régiót tervezünk körbejárni a diabétesz kapcsán, most Indiáról olvashattak lapunkban. Szeretnénk ezt a kitekintést a konyhában is megmutatni, olyan más ízvilágot hozni, ami könnyen illeszthető a diabéteszes étrendhez. A recepteket Lajosházi Pétertől kaptuk. Kellemes kísérletezést, jó étvágyat!

 … Tovább
 

A szerkesztőség megjegyzése: az optimális cukoranyagcsere eléréséhez az oldalakon hirdetett termékek alkalmazása esetén is feltétlenül szükséges a beállított diéta,
a rendszeres mozgás, és az orvosa által rendelt gyógyszerek használata, valamint a rendszeres ellenőrzés! Minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!